Карфиците – най-доброто оръжие за тъмни ритуали

pixabay.com

Карфиците могат да се превърнат в оръжие, привличащо неуспехи, болести и дори променящо съдбата

Карфицата лесно може да бъде подложена на магическо въздействие. Причината е, че тя е от метал, който лесно попива всяка енергия – положителна или отрицателна. Острите игли натрупват енергетиката и я насочват към човека, за когото тя е предназначена. Карфицата може да е силен амулет, но по-често се използва за правене на уроки.

Можете да се опасявате в следните случаи

Ако сте открили карфица във вратата или в рамката й, значи някой се опитва да ви влияе негативно. Това е едно от най-силните въздействия и то може да засегне не само вас, но и близките ви.

Карфица на прага на дома или дори в самия дом сигнализира, че някой, който ви желае злото, се крие под маската на приятел. Ако в мебелите или сред личните си вещи откриете карфица, която не е на мястото си, значи сте в опасност.

Карфица, намерена на пътя, особено на кръстопът, рядко се появява там случайно. Най-вероятно е използвана в ритуал за избавяне от проблеми и след това е изхвърлена. Отминете я: ако я докоснете, ще си „лепнете” и проблемите.

Карфици се използват във вуду ритуали

В самодейна кукла, символизираща човека, върху когото трябва да се повлияе, се забиват карфици и се произнасят проклятия. Тези карфици са много опасни и ако случайно попаднат при вас, вие също сте подложени на силен енергиен удар.

Намерени карфици в чантата, на работното място, на седалката на колата най-често са подхвърлени с цел да ви навредят.

Как да се защитите?

Не пипайте карфица, намерена на улицата. Ако просто я отминете, няма да има никакви последствия. Ако сте открили карфица, която явно е предназначена да ви навреди, можете с помощта на прост ритуал да се защитите. Трябва колкото може по-скоро да се избавите от карфици, открити в дома ви или в личните вещи. Защитете ръцете си с ръкавици и вземете карфицата. Не бива да я докосвате с голи ръце – при съприкосновението с кожата иглата веднага ще ви предаде мощен заряд негатив. Така ще е много по-сложно да се избавите от него.

Отнесете карфицата на кръстопът и произнесете над нея: „Иглата се чупи, а съдбата ми цяла остава. Божията сила ще ме защити, злото няма да ми навреди. Амин!”. След това счупете карфицата и оставете парчетата на пътя.

Като вариант, можете да я изгорите. Разбира се, не е възможно да бъде изпепелен металът, но е достатъчно да се нажежи до червено. В огъня карфицата ще се изчисти от негативната енергетика. Това, което е пазело ръцете ви по време на ритуала, трябва да се изхвърли. Когато се върнете там, където сте открили иглата, три пъти прекръстете мястото.

източник: popantofi.com

Morkadis

Вижте още:

Болест, магия или химична реакция: Защо среброто потъмнява, когато се носи?

Клетвите отключват автомагия

Какво представлява копанарската магия

Магията в подправките

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.