Кристалите, с които ще привлечете любовта

В езотеричните среди гледат на кристалите като на чиста енергия от природата, която може да балансира сферите в живота ви, където липсва хармония. Тук може да видите кои от кристалите ще ви помогнат да привлечете любовта.

Тези кристали притежават специфична вибрация, която ще ви помогне да излекувате емоционалните си травми от миналото и да изпълните живота си с любов и топлина.

Може да ги носите като бижу или пък да ги поставите като аксесоар в дома си. Ако сте необвързани, ще ви помогнат да откриете точния човек за себе си, а ако имате връзка, ще ви помогнат да държите отношенията си стабилни.

Кристалите в галерията имат изцеляващи способности и ще ви помогнат да се възстановите на емоционално и духовно ниво.

1. Малахит

малахит

Този зелен камък връща хармонията и баланса, като укротява осъдителната ни страна. Малахитът ни помага по-добре да разбираме собствените си нужди и желания, както и по-добре да разбираме околните. Носенето на този кристал ще ви помогне да се освободите от всичко старо и ненужно, за да намерите спокойствие.

2. Розов кварц

розов кварц

Розовият кварц е камъкът на безусловната любов. Той омекотява атмосферата и успокоява енергията. Розовият кварц ни помага да сме по-жени към себе си и да не се съдим твърде сурово, за да заобичаме себе си, преди да се влюбим в друг. При обвързаните камъкът ще създава усещане за спокойствие и хармония.

3. Лунен камък

лунен камък

Лунният камък е камък на страстта. Той ще привлече романтика и любов в живота ви, а при обвързаните ще разпали страстите oт първото им запознанство. Смята се и че помага на двойките, които искат дете.

4. Розов турмалин

турмалин

Morkadis

Розовият турмалин символизира женската енергия и способността да се чувстваме разбрани и спокойни в компанията на околните. Този камък лекува стреса и ни помага да се чувстваме по-обичани от околните.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Сбъднете желанията си само с пръстен! Ето как

Камъните лекуват като билките

Да чуем камъните (тест)

Сребърните бижута лекуват

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.