„Кървавата луна“ се завръща във вторник

Пълното лунно затъмнение на 8 ноември има силата да сбъдва желания. Метафизици разкриха, че подредбата на Слънцето, Земята и Луната на една линия ще отдели невидима квантова сила, която може да материализира човешките мечти.

Според нашумял напоследък ритуал желанията се пишат на листче, а 2-3 дни преди настъпване на затъмнението и в деня му (идния вторник) се изричат на глас, пише Телеграф.

Така човек може да се освободи от вреден навик като тютюнопушене или наркотици, както и да си намери половинка в живота. „Енергията, отделена по време на затъмнението, ще ускори този процес“, обяснява астрометафизикът Зорница Гетова. Космическото явление няма да бъде видимо от територията на България, но се знае, че пикът му ще се случи точно в 13 часа на обяд. Вечерта Месечината ще се вижда като кървава.

Според астрологията последното за годината затъмнение ще ориса представителите на 12-те астрологични знака със съдбоносно събития. Те ще се случват в рамките на близките 2-3 месеца до половин година.

Представителите на зодия Телец трябва да внимават, тъй като точно в техния знак настъпва космическата сватба между Слънцето и Луната.

Всъщност всичко ще зависи от индивидуалния хороскоп на човека, но в генерален план ветровете на Съдбата ще опъват платната на Близнаци, Раци, Скорпиони и Водолеи, давайки им здраве и добри възможности на всички фронтове.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.