Късметлия ли сте? Вижте дали имате Знакът на успелите на вашата ръка

9

Смята се, че хората, при които линиите на дланите и на двете ръце на определено място образуват буквата X (като на снимката), ще постигнат в живота истинско величие

Те ще оставят след себе си значимо духовно наследство. Прието е да се смята, че такива личности оказват върху света голямо влияние, без понякога дори да го осъзнават. Такива хора движат обществото напред. Оказва се, че на нашата планета те са ограничен брой – само 3 процента.

Древната гадателна система, наречена хиромантия, позволява да се определят чертите на характера и бъдещето на човека по линиите на дланта му. Тази практика води началото си отпреди векове от Индия, Египет и Гърция.

Александър Македонски е един от хората, върху чиито длани ясно се различава кръст, образуван между така наречените „линия на главата” и „линия на сърцето. Подобни знаци имат на ръцете си Абрахам Линкълн, Фидел Кастро, Владимир Путин и други световни лидери. Независимо, че някои от тях имат противоречива слава, те оказват огромно влияние в историята на човечеството.

Разбира се, не всички хора с подобен знак върху ръката постигат в живота си успех. Очевидно за пълното „съответствие” са нужни и други обстоятелства. Но успешните личности се срещат най-често именно сред тях.

Хиромантите твърдят, че такива хора притежават силен характер, железни принципи, изключителни таланти, остър ум и фантастична интуиция. Те бързо вземат правилните решения, рядко грешат при оценката си за другите хора, никога не се занимават със самоанализ и самобичуване. Практически не можете да ги излъжете или предадете, тъй като те не допускат до себе си потенциални изменници.

Хората със знак X на дланта си не се занимават с безпочвени фантазии и дори не планират живота си. Те фактически го изграждат, като бързо постигат поставените си цели. Способни са с лекота да променят и живота на другите. Те са родени лидери и чувствителни ръководители. Освен това се отличават с добро здраве и рядко боледуват. С една дума, именно такъв човек би искал да бъде навярно всеки от нас.

При проведено изследване сред 2 милиона души се оказва, че само 3 процента от участниците имат на дланта си въпросния кръст. Най-интересното е, че повечето от тези хора всъщност могат да се похвалят с изключителни постижения: в политиката, бизнеса, културата, науката, спорта, духовното усъвършенстване и т.н. Тоест думите на хиромантите са потвърдени с неоспорими факти.

Вгледайте се в линиите на дланите си. Може би вие също сте един от тези, на които им е съдено да направят нещо изключително не само за себе си, но и за целия свят.

инфо: popantofi.com

Вижте още:

Формата на носа издава много за характера на един човек

Какво можем да научим за характера от формата на ръцете

Какво говори за нас формата на ушите ни?

Формата на пръстите описва интимни аспекти от характера ви

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.