Любимото число разкрива характера ти

числа

Всеки човек си има любимо число. Някои имат няколко, но винаги едно от тях им е най-любимо. То не е просто число, което харесваме, а число, което разкрива голяма част от характера ни.

Ако любимото ти число е двуцифрено, трицифрено и т.н., събери цифрите до получаването на едноцифрено число. Пример: 19 – 1+9= 10= 1

Виж какво говори любимото ти число за теб:

0 – рядко имаш мнение по даден въпрос, а ако имаш такова, почти никога не го изразяваш на глас. Хората постоянно те тъпчат, защото ти им го позволяваш. Много често правиш компромиси със себе си, за да угодиш на някого. Смелост определено ти липсва. Горе главата! Имаш много положителни качества, които не бива да пренебрегваш. Работи върху себе си и един ден ще станеш изключително успешна личност.

1 – ти си чувствителен човек, който лесно се ядосва за глупости. Страхуваш се от непознати и нови неща и това ти пречи да поемаш рискове. Не обичаш да си сам, затова винаги искаш да имаш човек до себе си, с когото да имате сериозни взаимоотношения. Умееш да изслушваш околните и си изключително състрадателна личност. Добър човек си, но често изкарваш негативните си емоции върху най-близките ти. Опитай се да промениш това.

2 – знаеш как да контролираш своите чувства и емоции и поради тази причина доста хора те мислят за студен човек. Вътрешно обаче кипиш от чувства. Умението да запазваш хладнокръвие ти помага да се справяш с трудностите, които ти поднася животът. Хубаво е обаче от време на време да разкриваш душата си и да изживяваш емоциите си поне пред най-близките хора. Задържането на негативни чувства може да ти създаде сериозни здравословни проблеми.

3 – ти си човек, който винаги казва истината в очите, без значение колко болезнена е тя. Не ти пука за мнението на хората, уверен си във възможностите си и имаш високо самочувствие. Обичаш да се раздаваш за хората, които са ки близки, но в същото време не позволяваш на никого да ти се качва на главата.

4 – ти си от хората, за които стабилността е от голямо значение. За теб е важно да имаш собствено жилище, хубава кола и достатъчно заделени пари настрани. Голямото и здраво семейство е приоритет за теб. Често обаче преувеличаваш своите проблеми и винаги намираш за какво да се притесняваш, което не се отразява добре на здравето ти. Научи се да не приемаш нещата навътре и се примири, че не всичко зависи от теб.

5 – ти си изключително уверена личност, която лесно всява респект у хората. Околните те уважават, вслушват се в твоите съвети и никога не съжаляват за това. Ти винаги си с няколко хода пред останалите и всеки, който те подцени, после съжалява, че го е направил. Въпреки че имаш високо самочувствие за себе си, понякога изпадаш в ситуации, в които се пренебрегваш, за да помогнеш на хора в нужда. Няма лошо човек да помага, напротив, но помисли кой заслужава твоята помощ и кой не.

6 – ти не си като останалите. Мислиш различно, действаш различно и на хората им е любопитно и интересно да те опознаят. Определено знаеш как да зарадваш близките си – правиш страхотни изненади, които се помнят цял живот. Ти си чудесен партньор и ти върви в любовта.

7 – ти имаш принципи, които никога не би пренебрегнал. Може да се каже, че си темпераментна личност. Обръщай внимание на дребните детайли и си изключително взискателен. Не се притесняваш да останеш насаме със себе си. Умееш да работиш много добре, стига някой да не те командва постоянно. Най-добре се чувстваш на шефското място, защото си роден да бъдеш лидер.

8 – ти определено обичаш да си угаждаш – купуваш си хубави дрехи, качествена храна, скъпи парфюми и пътуваш често. Имаш изключително трезва преценка за всичко. Не си от влюбчивите хора, но влюбиш ли се веднъж, даваш всичко за партньора си.

9 – имаш невероятно чувство за хумор, което се харесва на околните. Като цяло си непредсказуема личност, което околните приемат като твой недостатък. Имаш решение на всеки проблем, защото умееш трезво да анализираш нещата. Хората, които харесват числото 9 биват два типа – или хич не си падат по секса за една нощ, или сменят партньорите си като носни кърпички и обожават флиртовете.

инфо: dnesplus.bg

Вижте още:

ИЗЧИСЛЕТЕ ГОДИШНОТО СИ ЧИСЛО И ВИЖТЕ КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ СКОРО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.