Магичен ритуал за защита и сбъдване на желания

pixabay.com

Ритуалът на магията е насочен само към получаване на ползи за себе си или за другите. Обредът няма да бъде опасен нито психологически, нито физически.

Необходими са ви:
4 златни (златисти на цвят) свещи
12 зрънца едра морска сол
1 покривка бяла (или бял лист)

Ароматни пръчици:
1 с миризма на смирна
1 с аромат на сандалово дърво
1 с аромат на роза
1 с аромат на жасмин
1 снимка

Магичен ритуал за защита:
При намаляваща луна, за предпочитане в четвъртък. Поставете маса в центъра на стаята, където ще извършите този ритуал. Покрийте масата с покривка. Застанете пред масата, обърнати на изток.

Поставете снимката си в центъра на масата. След това поставете ароматните пръчици около снимката си по следния начин, с аромат на смирна на изток, с аромат на сандалово дърво на запад, с аромат на роза на юг и с аромат на жасмин на север. Поставете свещ до всяка пръчица.

Запалете ароматната пръчица на смирна и източната свещ. Сложете дланите си една към друга, обърнете се към небето, кажете следното заклинание 3 пъти:

“Призовавам всички енергии на Изтока да ми дадат най-големия шанс във всички области на моя живот … (произнесете желанията си).”

Запалете последователно западните пръчица и свещ, след това южните и северните. При всяко запалване обръщайте длани към небето, произнасяйки заклинанието към западните, южните и северните енергии. Сеансът е готов, но нека свещите и ароматните пръчици да изгорят напълно.

Цел:
1. Ритуалът има за цел да засили вашата защита, да скрепи съществуващите приятелства, да премахне физическия дискомфорт, да ви доближи към изпълнението на мечтата ви.

2. Ако не можете да намерите ароматните пръчици с нужните аромати, вместо това вземете други налични аромати по ваш избор. С единственото условие – да бъдат с четри различни аромата.

3. Намаляващата луна символизира, наред с други неща, пътят към по-лесен, по-добър етап от живота.

4. Четвъртък – ден, посветен на Юпитер – бога на късмета.

5. Препоръчва се да използвате компас, за да позиционирате правилно посоките, както и да поставите свещите в точните точки.

6. Трябва да се обърнете към енергиите в точния ред Изток – Запад – Юг – Север.

Morkadis

7. Полезните ефекти от този ритуал могат да започнат да се усещат още на следващия ден и да останат трайно до 6 месеца. След това трябва да го направите отново.

Пожелавам здраве, успех, щастие и просперитет!

източник: bukvarche.com

Вижте още:

4 ритуала за привличане на пари

Ритуалите с вино

Най-бруталните ритуали

Ритуал за изпълнение на желания, който работи на 100%

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.