Магични предмети, които да сложите вкъщи

Вероятно на мнозина им се струва странно да поставят у дома си магични предмети, които да го предпазват от зли очи или други беди, но подобно действие е наистина необходимо.

А магичните предмети, които да бдят над щастието в дома ви, за чиято чудодейна сила не предполагате, са много.

Не е достатъчно само да разположите магични предмети в дома си, но и да се предпазвате от такива, за които имате подозрения, че някой иска да ви омагьоса.

Ако намерите в жилището си например вуду кукла или друг предмет, предизвикал подозренията ви, то веднага го изхвърлете в най-близката река или друг източник с течаща вода.

Подкова

pixabay.com

От край време знаем, че подковата дарява късмет на всеки дом. В наши дни трудно ще можете да се сдобиете с истинска подкова, но можете да закупите такава в някой от многобройните магазини за сувенири и подаръци. Важно е тя да е поставена на прага на дома ви и да е закачена с облата си част към земята, подобно на съд. Така щастието ще остава само в нея, без да се „разтича“ и съответно няма да „бяга“ от дома ви.

Морска сол

pixabay.com

Морската сол е известна с магичните си свойства. Сипете малко количество от нея в чашки или купички и я поставете в ъглите на дома си. Още по-добре е да имате поставени чашки с морска сол по первазите на прозорците си.

Чесънът

Самата Ванга е казала, че чесънът е сред най-магичните предмети. Подобно на морската сол, той също трябва да бъде поставен по ъглите на дома.

Дрънчаща украса

pixabay.com

Morkadis

Може би все някъде сте виждали какво правят на морето любителите на къмпинга, разполагащи с кемпер или пък каравана. При тях е обичайно да видите нанизани на конопено въже рапани, които приятно потракват от морския бриз. Можете да си направите и вие подобна морска украса, която не само че ще ви служи за украса, но и ще призовава късмета у дома ви.

Счита се, че всякакви черупки от морски дарове са на късмет. В случай че не ви се занимава чак толкова с нанизване на рапани, то можете да подредите мидички по первазите си. Някои от най-натуралните предмети могат да ви изненадат с огромната магия, която крият в себе си.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Прозорците притежават скрита магия. Ето как да я активирате

Не ви трябва магия! Засадете го в дома си и парите ще завалят като из ведро

Магията на числата и по-специално на числото 27

Легендите и енергийната магия на Кръстова гора

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.