Седмичен хороскоп от 1 до 7 януари

Астро-аспекти

1 януари – Венера квадратура Сатурн

2 януари – Меркурий излиза от ретроградност

4 януари – Марс преминава в Козирог

Луната през седмицата се движи през знаците –  Дева, Везни, Скорпион

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –1, 2, 6 януари

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 2, 3, 4, 5, 6 януари

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

03.01. 01:37 – 03.01. 02:48
05.01. 13:42 – 05.01. 14:41
07.01. 22:23 – 07.01. 23:10

Овен – През тази седмица ще трябва да се занимавате с дела, които не търпят повече отлагане. Въпреки голямата си заетост, вложете максимални усилия, за да спестите от скъпоценното си време. Способността ви да се концентрирате ще ви помогне да се справите по-бързо със задачите. Имате нужда от по-добро планиране, когато става въпрос за вашите финанси. Тези, които търсят нова работа, може да им се усмихне късмета. Ще срещнете някой, когото не сте виждали от много дълго време.

Благоприятни дни – 1, 7

Бъдете внимателни – 3, 4

Телец – Слънцето ви дарява с много енергия тази седмица, но бъдете внимателни, трябва да знаете накъде да насочите силите си. Не ви достига обаче достатъчно увереност, а това ви пречи при постигането на желанията ви. Събитията ще бъдат доста удължени във времето и ще се развиват много бавно, а вие трябва да приемете този факт с примирение. Не се надявайте на бързо решение на вълнуващите ви въпроси. Подхождайте внимателно към предизвикателствата и бъдете наясно с възможностите, които възникват.

Благоприятни дни – 1, 2

Morkadis

Бъдете внимателни – 6, 7

Близнаци – Нужно е да стоите здраво стъпили на земята и да избягвате да действате импулсивно, за да поддържате баланса. Може да се окажете в центъра на вниманието и на събитията. Несправедливо обвинение или намек отправени към вашата личност могат да ви провокират да избухнете. Звездният съвет към вас е: строго трябва да избягвате конфликти, особено на работното си място. Родените през втората десетдневка ще имат благоприятни възможности за творчески начинания и изяви.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 1, 2

Рак – Неочаквани обстоятелства могат да спомогнат да се издигнете в очите на другите. За едни от вас е отредено благополучно пътуване, а за други – начало на нещо ново. Така или иначе успеха ще ви съпътства. Преразглеждането на целите и приоритетите е ключово през тази седмица. Съществени изменения при вас не се предвиждат засега. На по-голям късмет могат да разчитат по-младите представители на знака. Непременно се стремете към повече отдих и развлечение в приятна за вас компания. Това ще е много освежаващо и зареждащо.

Благоприятни дни – 1, 2, 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 4

Лъв – Желателно е да можете обективно да оцените своите възможности и да разпределите времето и силите си така, че работата да не заема цялото ви време. Излишните емоции трябва да се овладяват своевременно. Избягвайте да влизате в бурни обяснения. Проучвайте новите възможности, внимателно преценявайте всяка ситуация, всички факти преди да се ангажирате с нещо. Въпреки че се чувствате леко неудовлетворени от външния си вид, това няма да попречи на противоположният пол да въздиша по вас.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 6, 7

Дева – Отнасяйте се с голяма отговорност към професионалните си задължения и не вършете нещата през пръсти. Заемете се с някои отложени ваши интереси. Ще успеете да придвижите някои неща напред. Има вероятност сами да си нанесете вреда със своите изказвания. Вие сте променливи като хамелеони, не правете нещата по-сложни. Бъдете по-толерантни у дома и по-отворени за промени, без да действате радикално. Приятелствата могат да процъфтяват, а семейните отношения да станат по-приятелски.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 1, 2

Везни – В тази седмица е важно да съхраните собственото си аз и да отстоявате мненията си във всяка ситуация. Може да се намери някой, който да предявява претенции към вас, при което ще се наложи да защитавате своите позиции и независимост. Често ще бъдете в състояние на вътрешен конфликт и неустойчивост на емоциите. Трябва да се позанимаете повече със себе си, така както ви е угодно на душата. Проявете повече внимание към истинските си потребности. По-добре е да намалите темпото и да си позволите повече почивка и сън. Ако сте под напрежение, животът може да изглежда много по-труден.

Благоприятни дни – 1, 7

Бъдете внимателни – 3, 4

Скорпион – Седмицата ще бъде трудна, но затова пък ползотворна и успешна. Необходимо е старателно да обмислите линията си на поведение. Ще укрепите някои свои позиции. Настроението, с което подхождате към професионалните въпроси, ще играе важна роля за тяхното решаване през следващите дни. Ще откриете неочаквано, че някой ви харесва. Пазете се от случайни връзки и съмнителни удоволствия, които могат да нарушат вашата стабилност, а личният ви живот да се усложни.

Благоприятни дни – 1, 2

Бъдете внимателни – 6, 7

Стрелец – Седмицата може да бъде сравнително добра, ако по някакъв начин успеете да предотвратите нетърпението, което доминира в постъпките ви. Съсредоточете се повече върху професионалните си дела, тъй като изглежда, че мислите ви ще са по-скоро заети с личните. Трябва да сте много предпазливи по отношение на начина, по който казвате нещата, защото могат да възникнат всякакви недоразумения. Много от вас не искат да останат в познатото, лесното и скучното. Склонни са да търсят нови приключения!

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 1, 2

Козирог – През тази седмица животът ви ще е много интензивен и може би малко стресиращ. Трябва да сдържате своя темперамент, по-малко да говорите и да размахвате ръце. Самооценката ви ще бъде на висота, но това води да егоцентризъм, ако се увлечете повече. Задкулисните игри могат само да ви навредят. Възможни са временни препятствия или застой в делата ви. Обходни пътища винаги ще се намерят. Не се препоръчва да оставате дълго време в уединение. Повече полза ще имате, ако сте сред хората. Самите ви потребности от общуване ще се окажат по-високи, докато усамотението може да доведе до негативни мисли и лошо настроение.

Благоприятни дни – 1, 2, 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 4

Водолей – През първата половина на седмицата ще бъдете по-властни в отношението си към другите. През втората половина ще бъдете по-романтично настроени. Периодът ви носи добри възможности. Сега ще можете да се наслаждавате на живота. Вашето настроение ще бъде приповдигнато и оптимистично. Може да разширите своя кръгозор с помощта на пътешествие и то с развлекателна цел. Ще привличате хората по много специален начин. Силният ви личен магнетизъм води до повече възможности за любов, но това не означава, че всичко ще е само цветя и рози.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 6, 7

Риби – Бъдете упорити и рано или късно ще постигнете това, което сте си набелязали. Не преживявайте дълбоко, че нещата се развиват бавно. Обмислете по-добре плановете си и проверете няма ли грешка в преценката ви. Не пренебрегвайте съветите на по-опитните хора. Голямата ви заетост може да стане причина за дълбока умора и отказа ви от срещи. Някакви обстоятелства ще ви напомнят за събития от отминало време. Може да срещнете някой, към когото сте били привързани в миналото. С вашата харизма лесно ще създавате нови контакти или приятелства.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 1, 2

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.