Магията на числата и по-специално на числото 27

Снимка: pixabay.com

Магичен за симоронистите е двадесет и седмия ден от месеца. Не само те смятат числото 27 за вълшебно. Питагор също го нарича символ на Световната Душа, основата на световния ред.

Във ведическите учения пише, че животът на човек е проектиран за 108 години, т.е. 4 пъти по 27 години.

Първата част се нарича пролетта на живота, когато всичко е красиво и приятно, последвана от лятото, когато е горещо, става тъжно през есента, а студено – през зимата. Така всяка от тези части е отделен малък живот.

На човек се дава 4 пъти шанса да започне да живее отново.

И така, какво може да се направи на 27-ия ден?

1.На двадесет и седмия ден, в деня за изпълнение на желанията, всички видове писма, заявления, петиции, постановления, заповеди и укази трябва да бъдат написани пред “Небесната служба”.

Поискайте любов, дългоочаквано бебе, уютен апартамент, пътуване в чужбина. Основното, правилно, е да посочите “адреса на необходимия отдел на Службата”, но не се притеснявайте за доставката. Можете да го сгънете на самолет, да го изпратите от балкона или да го изгорите и да разхвърлите пепелта.

Питате кога вашето желание ще се сбъдне. Ние отговаряме, както е привично за симоронистите: “Точно след 27.”

2.Когато пазарувате нещо, нека количеството бъде 27 единици. Тези вещи ще станат вълшебни. Ако това изглежда като неподходяща покупка за вас, можете да търсите стоки за 27 лв, евро и т.н.

3.Когато погледнете часовника и веднага щом забележите, че стрелката е на 27, намислете си скромно желание.

4.Обръщайте внимание на номерата на къщите и колите. Забелязвате ли магическото число? Пожелайте си нещо!

5.Използвайте всякакви думи, шеги и песни като: „От 27-ия ден имам късмет (пари, успех, любим човек, кола, апартамент, всякакво желание)“ или „От двадесет и седми ще имам късмет във всичко!”

6.Правете всякакви прости действия 27 пъти (измийте точно 27 чинии, разходете се из стаите и хвърлете точно 27 ненужни вещи в кошчето, поставете 27 книги или списания на рафта, изяжте 27 супени лъжици супа и т.н.). Това ще подчертае магическата сила на числото 27.

7.И най-важното – не забравяйте, че нито едно желание не ни се дава отделно от силата, необходима за осъществяването му. Тази сила е тук и сега, тя не е отвън, тя е вътре в нас.

Morkadis

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Ето как да сбъднете желанията си с числа

Повтаряйте тези числа, ако искате повече пари и щастие

Какво предвещават еднаквите числа, които виждаме случайно

Какво иска да ви каже съдбата с числата, които ви показва най-често

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.