Майка разпозна човека, на когото присадили сърцето на сина й


душаПо необясними причини жена разпознала по гласа и външния вид човек, на когото преди години присадили сърцето  на сина й.

Синът на Фреда Картър Джон починал през 2006 година от рак на мозъка. Семейството взело решение да дари органите на 33-годишния си син.  Сърцето на Джон било присадено на младеж на име Скот. Според правилата във Великобритания медиците нямат право да дават информация за реципиентите на органа, пише Dailу Mail.

Необяснимото се случило няколко години по-късно, когато Фреда Картър посетила събиране, посветено на паметта на донорите. По време на събитието се изказал Скот Рудерфорд и жената разбрала, че именно у него бие сърцето на сина ѝ.

„Обърнах се към мъжа си и му казах, че у него е сърцето на нашия син. Нещо се случи в мен, не зная какво. Просто знаех, че е той”, разказва Фрида.

След края на събранието семейството разказало подозренията си на Скот, който се съгласил да уточни данните в болницата, където е станала трансплантацията. Информацията потвърдила усещането на майката.

Самият Скот определя случилото се като чудо:

„Беше като във филм.”

Сега двете семейства са започнали да общуват и се стремят да се опознаят.

инфо: http://curious.actualno.com/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.