Материализиране на мислите: три техники за сбъдване на желанията

Всеки иска да бъде красив, богат, успешен, обичан. Всеки желае материални и духовни блага, но не всеки знае какво е необходимо, за да постигне това. Най-важната роля играят вашите мисли.

Мислите се материализират, независимо дали са добри или не. Животът, който искате да създадете за себе си, е това, което заслужавате, така че изхвърлете всички негативни мисли. Има много истории за хора, които в даден момент са помислили за нещо лошо и са го получили. Това може да е злополука, пожар, повреда и т.н.

Защо е важно да избягвате негативните мисли
Техниките за материализация работят не само за положителните, но и за отрицателните мисли. Всички сме хора, така че никой от нас не може напълно да се откъсне от мислите за поражения и неуспехи. Не бива, обаче, да им позволявате да завладеят ума ви.

Не е достатъчно просто да искате да постигнете нещо, трябва да инвестирате в него напълно. По отношение на неуспеха, не е нужно да се стараете много, защото отрицателната енергия е по-мощна от положителната. Да отстраните лошите мисли от главата си може да бъде невероятно трудно, затова винаги обръщайте внимание на това, което мислите. Не желайте зло на други хора – това също може да ви навреди много.

Техники за материализиране на мислите
Има три основни начина да се реализират положителните ви мисли. За да придобиете положително мислене, трябва да научите една от техниките и да я спазвате.

Първа техника: утвърждения
Утвърждението е дума или фраза, която постоянно повтаряте на себе си. Както вече казахме, въвеждането на положителни мисли е много труден процес, който отнема много време и изисква много усилия. Ако не можете да повярвате, че можете да промените мислите си, тогава процесът на създаване на положителни програми и нагласи ще бъде дълъг. Освободете се, изчистете се, станете бял лист.

Ежедневните утвърждения са помощник от универсален тип. Фрази като „аз съм щастлив човек“, „късметът е винаги с мен“, „ще постигна целите си“ ще променят мирогледа ви към по-добро. Това е добър избор за тези, които постоянно изпитват проблеми с настроението.

Има утвърждения за любов и успех. Това е специален случай, който изисква вече подготвена и твърда почва под краката. Когато почувствате, че сте станали по-щастливи, преминете на това ниво. Започнете да си казвате, че ще намерите любовта си, ще създадете семейство, ще създадете бизнес, ще спечелите много пари и т.н.

Когато повтаряте нещо всеки ден колкото е възможно по-често, вие сякаш забивате пирон в дърво. Ще отнеме много време, но си заслужава. Повтаряйте си позитивните фрази, за да бъдете максимално близко до щастието. Това ще увеличи вашата енергия, късмет, а също така ще материализира това, за което мечтаете. Това ще създаде определени образи в главата ви.

Втората техника: медитация
Медитацията е потапяне в съзнанието. Първо се отпуснете, след това настройте собствената си енергия според нуждите. Този метод ще ви помогне да постигнете това, което искате, но ще отнеме известно време, за да се научите как да медитирате. Всеки метод изисква време, медитацията може сериозно да ви помогне да спестите време, ако можете бързо да потънете в съзнанието си. По един или друг начин, но можете да научите това, ако наистина искате да промените живота си.

Има медитация за любовта, за привличане на късмета, за привличане на богатство. Има много, така че винаги можете да намерите нещо полезно за себе си.

Медитацията „Лабиринт“, например, ще ви помогне да решите някой важен проблем и да направите избор. Малък минус, ако човек може да го нарече така, е необходимостта от постоянна медитация. Първо трябва да се потрудите, за да научите как да медитирате.

Третата техника: визуализация и позитивно мислене
Трябва да напрегнете ума си, за да си представите крайния резултат от дейността си. Живейте с тази картинка. Ако искате да получите повишение в работата, тогава си представете как шефът се приближава към вас и казва, че сте повишен. Обмислете всеки детайл. Подкрепете мислите си с позитивни утвърждения и просто знайте, че всичко ще бъде, както го искате.

Много известни спортисти и бизнесмени казват, че успехът им се е родил в главата им, защото са видели бъдещето си. Те просто са знаели, че всичко ще стане, както го искат. Освен това не забравяйте за спокойствието.

Morkadis

Използвайте и трите метода, за да подобрите живота си. Материализирането на мислите е труден процес, който никога няма да се получи, ако имате съмнения. Не им позволявайте да пробият на повърхността – оставете ги да седят някъде вътре във вас, без да ви пречат да създадете новата реалност за себе си. След известно време ще видите, че всеки ден започва добре и настроението ви е добро. Това ще бъде първото доказателство, че сте на прав път.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Как да формулираме желанията си, така че да се сбъдват?

Ето как да сбъднете желанията си с числа

Водици – магическо наричане на мълчана вода за сбъдване на желанията в нощта срещу Богоявление

Мисълта е бумеранг: Мислиш добро – добро ти се връща

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.