Медиум разкри какво се случва с душата ни след смъртта

душа

Темата за задгробния живот е била една от най-актуалните за човечеството винаги. Тя е вълнувала предците ни още преди хилядолетия и днес продължава да поражда у нас множество въпроси.

И макар науката да е напреднала много, все още не може да се каже със сигурност какво се става с нас, когато тялото ни спре да функционира и изпаднем в смърт.

Въпреки това има доста предположения за това, което се случва с душата ни, след като починем. Мнение по темата изказва и популярният медиум Джеймс Ван Прааг, който твърди, че вече години наред контактува с духове.

Джеймс Ван Прааг е автор на редица книги, свързани с общуването на хората и техни починали близки. Той е участвал в безброй телевизионни предавания, където е коментирал въпроси, отнасящи се до спиритуализма.

Не се усеща болка

Много хора се чудят дали смъртта е болезнена. Според Прааг при този мистичен процес душата просто се освобождава от бремето на тялото и изпитва облекчение. Явлението е свързано усещания като спокойствие и щастие.

Сбогуване с тялото и семейството

След смъртта има период, в който душата все още не може да се отдели от своя дом и любимите си хора. Поради тази причиня тя дори вижда собственото си погребение.

Среща с близки

Праа смята, че след като душата ни напусне тялото, ще се срещне с душите на хората, които са ни били близки. Така че в никакъв случай няма да се чувстваме самотни или тъжни, когато се отделим от своето тяло.

Анализ на земния живот

След като душата напусне тялото, тя има време да види и анализира отново всичко, което е преживяло нейното тяло при земния си път.

Блаженство

След като духът изостави физическата си обвивка, за него настъпват мигове на блаженство, щастие, хармония. Най-сетне е освободен от всички пречки и може да прави това, което му доставя най-голяма радост.

Morkadis

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Как Душата се подготвя за ново въплъщение?

Душата идва на Земята по шест основни причини

Какво се случва с душата след смъртта според най-масовите религии

„Дойдох да кажа, че смъртта не е краят“

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Един коментар
  1. Мирослава Асенова 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.