Меркурий в Стрелец – времето е подходящо за пътувания и обучение

пътуване

Какво се случва в седмицата, която предстои по отношение на планетните фактори и за какво е подходящо времето в периода между 6 и 12 ноември? Вижте астрологичната прогноза:

Новото е смяната на знаците на две планети – Меркурий преминава от Скорпион в Стрелец на 6 ноември, а на 7 ноември Венера преминава в Скорпион.

Акцентът, който доскоро беше върху Везни и Скорпион, сега започва да се измества към Скорпион и Стрелец. Събитията се движат все повече от пречистващите и обновителни процеси, през които минаваме в Скорпион, към себеусъвършенстване, себепознание и разширяване на възгледите и убежденията, които създават обстоятелствата в живота ни, както и възможността да ги осъзнаем.

Започва период, който е подходящ за повече пътувания и работа в чужбина, както и за старт на обучения, които са интересни, вълнуват ви и ще са ви полезни, за да разширите хоризонта си

В психологически аспект е подходящо в комуникацията с околните да бъдете по-внимателни, за да не засегнете някои с грубо отношение и то без дори да сте го искали, а просто защото не сте подбрали правилните думи.

При преминаването на Венера в Скорпион чувствата могат да станат много дълбоки и интензивни и да излязат от баланс. Внимавайте за ситуации на ревност, проява на собственическо чувство и емоционална зависимост. Грижата за вашия собствен център, която е ваша основна отговорност – например чрез занимания, които ви вдъхновяват, е препоръчителна.

Венера в Скорпион се движи и към съвпада си с Юпитер към края на следващата и началото на по следващата седмица. Това е хубаво време, което обещава благоприятни условия за развитие и реализация на отношенията, разбира се, след като се чувстваме добре със самите себе си, за да избегнем проекции, а оттам и драми.

Добре е да припомни, че чувството за пълнота и завършеност винаги привлича към нас подобни и хармонични ситуации и хора. И да работим по това.

инфо: dariknews.bg

Вижте още:

 

 

 
За още подобни новини, харесайте страницата ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.