Метални аксесоари за късмет през 2021 година

pixabay.com

Новата 2021 година вече чука на вратата и е очаквана с нетърпение и надежда, че ще замени тежката за всички 2020 година и ще доведе по-добри времена за хората по света.

Ако отправим поглед към китайския зодиак, можем да кажем, че идва годината на Белия метален вол.

Под символиката на този зодиакален знак, който влиза във владение на 12 февруари 2021 година, ще протекат следващите месеци до 31 януари 2022, когато волът ще отстъпи място на следващия знак в зодиака.

Какво да очакваме през година на Вола и как да привлечем добрите енергии?

Белият вол е търпелив, но носи много трудности. Нужни са значителни усилия, за да бъдат преодолени. Всеки, който е работил упорито, ще бъде възнаграден за труда си.

Всички, които са родени през 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 и 2009 година, са под знака на Вола.

За да привличат успеха на своя страна, хората добре е да носят бял, жълт и зелен цвят, както и метални аксесоари, защото е годината на Белия метален вол. Защо бял и защо метален?

Това деление в китайския календар е станало в началото на V век преди Христа с възникване на теорията У син. Според нея съществуват пет първични стихии, от които е изграден светът – Дърво, Огън, Метал, Земя и Вода. Знаците в зодиака са тясно свързани с тях, затова към знака на Вола през тази година се добавя Метален.

Половината знаци са свързани със светлото мъжко начало, наречено Ян – Плъх, Тигър, Дракон, Кон, Маймуна и Куче. Другата половина има връзка с тъмното женско начало, наречено Ин – Вол, Петел, Заек, Змия, Овца и Свиня.

Китайският хороскоп има и астрологична база. Петте стихии са свързани и с други предмети, качества и състояния, но от едно ниво. Така петте поредни години от даден цикличен знак, заедно с названието на дадено животно, което доминира, получават и още една характеристика – чрез цвета. Затова настъпваща година е на Белия метален вол.

Тези, които искат да бъдат в крак с предпочитанията на доминиращия знак, трябва да избират през тази година бижута от сребро или бяло злато. Металните елементи са препоръчителни и именно те ще бъдат аксесоарите за късмет през 2021.

Волът не обича изявите на претенциозност. Затова минимализмът в бижутата трябва да бъде водеща тенденция, камъните не са добра идея, ако не са съвсем семпли. Перлите са подходяща възможност.

Сивият цвят на чантата или тоалета ще е модерен в годината на Белия метален вол. Ярките контрасти не са най-доброто решение при избора на аксесоари. Умереност е ключова дума за Вола и е удачно тя да води и в избора на метални аксесоари през 2021.

източник: sanovnik.bg

Morkadis

Вижте още:

За какво да внимаваме през 2021 – годината на Металния Вол?

Какво показва нумерологията за 2021 година

Предсказанията на Волф Месинг за 2021 година за Русия, Европа и САЩ

Страшно пророчество: ето какво предрече Ванга за 2021

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.