Мистичен ден, в който биваме осенени от Божествена тайна

Днес Небесата щедро даряват тези, които излъчват енергията на любов и доброта към околният свят.

Луната е в знак Рак до 23:58ч до 17 ноември – Влиянието на Луната силно засяга емоционалното състояние – хората са много чувствителни и лесно се нараняват, затварят се в себе си, потопени в собствения свят. Вътрешните преживявания сега са по-важни от това, което се случва във външния свят. Настроението става променливо, нестабилно. Засилва се интуицията. Подходящо време, което трябва да се посвети на семейството, дома и за грижи за близките хора. Уязвими са стомаха и диафрагмата.

Продължава 20 лунен ден до 20:15ч на 16 ноември (от 19:21ч на 15 ноември)

Ден за алхимия на духа. Мистичен ден, в който биваме осенени от Божествена тайна. Време за космическа любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Символ на този ден е орела. Време предназначено за активни и решителни действия. Би могло да се постигне много, затова избягвайте пасивността.

Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Ден за размишления и в който можете да вземете важни решения. Днес Небесата щедро даряват тези, които излъчват енергията на любовта и доброта към околният свят. Вярвайте, надявайте се, смейте се и ще получите това, което искате, без никакви пречки отвън.

Добър период за възстановяване на семейната хармония, за синхронизиране на интересите. Всички разговори, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Общителността и откритостта на хората днес са невероятни, подходящо време за приятно прекарване и споделяне на свежи идеи. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.

В 20 лунен ден са засилени целебните свойства на водата. Полезни са хладните обливания, контрастен душ. Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни, умерени. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Най-добрият ден за покупки за всичко свързано със спорта, тренировки, всякакви транспортни средства.

Следва 21 лунен ден от 20:15ч на 16 ноември до 21:17ч на 17 ноември

1 слънчев ден – Добре е да се правят планове за предстоящият слънчев месец. Ще им върви в делата само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Хубаво е в началото на слънчевия месец да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк.

По-важни аспекти през деня

Луната в тригон с Меркурий (19:09ч)

Луната в тригон с Нептун (23:03ч)

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.