Монаси от Атон: Краят на света идва от Русия, война ще окървави Европа

армагедон

 

Православни монаси от манастира в Атон предсказали края на света. Според тях катастрофата, която ще причини края на цивилизацията, ще дойде от Русия и процесите, водещи до нея, вече са започнали.

Отците предрекли, че в Русия скоро ще се възкачи цар. Той ще хване най-голямата страна в желязната си хватка, а самите руснаци радостно ще го аплодират за това. Той ще призове всички свои сънародници, разпръснати по света, да се приберат в родината си, и те ще го послушат. Въпреки силата си, империята на русите е обречена, разказали монасите.

Първи смъртен удар ще ѝ нанесе Китай, който ще вземе богатите земи на Сибир. След тях ще дойдат японците, които ще сложат ръка на Далечния изток. Китайците ще започнат да се преселват, да се женят за руски граждани и в края на краищата с хитрост и коварство ще вземат територията на Сибир до Урал. Когато Китай пожелае да отиде по-нататък, Западът ще се възпротиви и няма да позволи.

Преди това обаче монасите предсказали, че войната ще започне в Европа. Турция ще нападне Гърция поради незначителен граничен спор. Това ще накара Русия да се намеси. Малоазиатците ще бъдат разгромени, а Константинопол (Истанбул) отново ще стане православен град. Разгромената страна ще бъде поделена. Гърците ще вземат своите земи, арменците – техните, кюрдите ще създадат държава. Запада ще поиска своя дял и ще се намеси. Той ще настоява за земите, заети от руснаците, и ще се стигне до конфронтация, а след нея ще има голяма война.

Всеки, който влезе в тази война, ще загине – разказвал пред дошлите на Атон поклонници св. Паисий Светогорец (1924-1994), канонизиран наскоро. „Ще започне световната война, която ще доведе до огромни загуби за човечеството. Тогава ще наблюдаваме кланета. Градовете и държавите ще бъдат изпепелени“.

Монасите разказват, че живеем в Последните времена според официалното религиозно учение Есхатология или науката за края на света. Според това учение началото на края ще започне, когато католиците бъдат поведени от папа славянин (Папа Йоан Павел). Но тази ужасна война, за която говорят пророците, ще стане причина за обединяването на човечеството. Хората ще разберат, че е невъзможно да живеят така по-нататък, иначе всичко живо ще загине. Тогава ще изберат световно правителство. Йерусалим ще стане столица на света, а това ще бъде преддверието на възцаряването на Антихриста.

инфо: novini.bg

Вижте още: 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. venkolm 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.