Невероятни истории за хора, които намират отдавна изгубени вещи

Безкрайно удивителен и щастлив е моментът, в който намерите привидно безвъзвратно изгубена любима или ценна вещ. Като си припомните как сте търсили безнадеждно из джобове, чекмеджета, под мебелите и къде ли не и накрая сте се примирили за загубата и изведнъж…Съвсем в неочакван момент и на странно място, изгубеното се появява! Вижте тези 12 невероятни истории за хора, които намират изгубеното си.

В мрежите и на въдиците на рибарите се хваща какво ли не…Но ето на един рибар се случило след десетина години да улови отдавна изгубения си портфейл с пари. Неочакван „воден” спестовен влог.

1

Един човек безуспешно си търсел ключовете. След време ги открил на необичайно, но логично място. Неговият малък син ги бил сложил на своя малък автомобил.

2

Едно семейство дълго време не можело да разбере как е изчезнал 6-ти том от любимата им поредица. След известно време мистерията била разкрита. Един техен гост забелязал, че 9-ти том изглежда различно, обърнал го и разбрали какво се било случило: Книгата никога не се била губила, просто била обърната и смятана за друг номер.

3

Един човек, докато се разхождал из наследената от дядо му овощна градина, открил къде преди десетилетия неговия дядо бил изгубил кънките си за лед. Бил ги закачил на дървото и се сраснали с него.

4

Децата си играят на необичайни места, затова и често губят играчките си. Ето тази колекция била изгубена за няколко години, докато не отворили за ремонт пианото.

5

За няколко месеца тази халка била в неизвестност. Премествайки монитора, собственикът й си я намерил.

6

7

Още една изгубена халка била открита сред време, но на по-необичайно място. Човекът свалил брачната си халка за да не я изгуби в градината, а точно това се случило.

Morkadis

Тя паднала от джоба му и след време през нея поникнал морков. Вадейки зеленчука, човекът с удивление и радост открил изгубената си халка.

9

И трета невероятна история с изгубена брачна халка. Тя била намерена на плаж от търсачка на съкровища. Халката била надписана и тя решила да я върне на притежателя й.

10

През 1986г. един човек си купил билет за концерт на Принс, но го изгубил и не могъл да отиде. След 29 години той го намерил в една книга. Кой знае, може този неизползван билет да струва скъпо един ден.

1

Жена изгубила любимата си обеца, когато със семейството си били на пътуване извън страната. Нямало никаква надежда да бъде открита, но след година я открива забита в обувките на сина си.

2

Хората губят какво ли не…Сред най-губените вещи са ключове, чадъри, портфейли и бижута. Но всъщност, предметите не се губят, те са някъде там – скрити или намерени от друг. А щом ги има, значи винаги има вероятност да бъдат открити, ако имаме късмет и проявим търпение.

инфо: iskamdaznam.com

Вижте още:

Изгубените руски съкровища, които се търсят до днес

Легендарните загубени градове, неоткрити и до днес

Милиони долари под формата на злато и сребро в канализацията на Швейцария

Топ 10 на изгубените съкровища

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.