Не говори лошо за никого никога! Ето защо

Критичността към своите постъпки е много полезно качество. Така ние можем да преосмисляме ситуацията и да вземаме правилно решение. Важно е също така да сме честни и отговорни, но и да разбираме че всяко наше действие си има своите последици.

Именно затова е трябва да не говорите лошо за хората около вас. Така вие замърсявате вашата енергия и своята карма.

Много често сте чували и това, че истински щастливите хора не говорят за другите лошо и това е така. Ако сте доволни от живота си, тогава няма да завиждате на това, което са постигнали другите.

Влагайте енергията и силите си в постигането на мечтите си, а не за да злословите.

Замислете се и как ще се почувствате вие, ако чуете че зад гърба ви обсъждат и говорят слухове, които дори не са верни. Бъдете отговорни и се дръжте с другите, както искате да се държат с вас.

Бъдете сигурни, че Вселената се отблагодарява със своята благосклонност само на добрите хора.

Съгласете се, че не толкова много хора в живота ни могат да ни дразнят и да ни развалят настроението. Понякога самите ние просто приемаме навътре нещата, които дори не са толкова важни. Научете се да филтрирате негативната енергия около вас и да я игнорирайте, а не да се заразявате с „вируса“ на злобата и завистта.

Казано с други думи, хората които се пъхат в живота ни, без да сме им искали мнението – опустошават света ни на чисто енергийно ниво. Не позволявайте около вас да се намират такива хора, тъй като злобата е заразна и можете скоро и вие самите да започнете да говорите лошо за хората около вас.

Освен това бъдете сигурни, че ако един човек говори във ваше присъствие лошо за другите, тогава прави същото и обсъжда и вас, когато не сте в обкръжението му. Такива хора нямат място в живота ви.

Бъдете заобиколени само от светли, мили, добри и позитивни хора, които да ви зареждат с тази енергия. Научете се да виждате ярките цветове на живота, като така никога няма да се изкушите да говорите лошо за другите.

Така ще сте наистина щастливи от живота си и ще харчите цялата си енергия, за да сбъдвате мечтите и целите си.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Вашите думи могат да предскажат бъдещото ви умствено здраве

Ролята на думите за промяна на ДНК

Думи, които привличат неприятности и беди, ако ги изречете

Кои дела и мисли замърсяват вашата енергия

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.