НЛО се появи под носа на китайския роувър на Луната (СНИМКА)

Тайнствен куб ту изчезва, ту се появява

Извънземни се разхождат под носа на китайци на обратната страна на Луната, разпространиха световните агенции. Андрю Джоунс – журналистът на свободна практика, занимаващ се с проблемите на космоса, публикува в социалните мрежи новината и тя стана истински феномен, пише „Телеграф“.

Повод са скорошни кадри от роувъра Ю Тю-2, които показват тайнствен куб в далечината. Въпросният куб прилича много на неприродно явление. На някои кадри се вижда, че върху него има прорези, като при укрепление на артилерия и за прикритие на оръжията.

Други го оприличават на ловна хижа. Странното е, че кубът ту изчезва, ту се появява. Но експертите казват, че той си е на това място, просто изчезва от светлината. В момента роувърът се опитва да се приближи до мистериозния обект и китайците смятат, че още тази седмица мистерията ще бъде разгледана отблизо.
Уфолозите са убедени, че китайците са засекли истински извънземен обект, който нее дело на природни явления, а на интелект. Припомнят се всякакви мистерии, особено полетът на Аполо 20.

От НАСА официално твърдят, че тази мисия е била отказана поради технически и финансови проблеми. Уфолозите обаче смятат, че е имало полет през януари 1976 г., който е бил засекретен. С него на обратната страна на земния спътник е била открита огромна база на извънземните.

Преди няколко години командир Уилям Рътлидж проговори за този полет с твърденията, че са открили разрушен космически кораб, чиято дължина е била по-голяма от 4 км и височина над 500 м. Там са открити и останки на астронавти, сред тях най-запазено е било същество от женски пол. Според Рътлидж този кораб е на много години, анализите били  показали някъде около 1,5 млрд.

Имало е и останките на миниатюрни тела от по няколко сантиметра. Заради откритото мисията е била засекретена и от НАСА твърдят, че изобщо не се е състояла, твърди командирът. Сега споменът за неговите думи отново става актуален с куба на китайците. Вече има и теории, че въросната лунна хижа всъщност е авантпост на извънземните. Други казват, че това е предавателна станция, нещо като нашите радиорелейни централи, но за свръзка с дълбокия космос.

Физиците смятат, че и на този феномен ще се намери обяснение по начина, по който бе разбит митът за прочутото лице на Марс. Когато марсоходът се приближи, се видя, че става въпрос за геологично образувание. Та и тук се смята, че всичко е въпрос на оптика и фантазия, а не на НЛО. Уфолозите пък се надяват, че китайците няма да засекретят обекта и той, ако е извънземна технология, ще бъде оповестен.

източник: blitz.bg

Вижте още:

НЛО над Чернобил спасява Европа

Прелетя ли НЛО над Франция? (видео)

Пилот засне флотилия от НЛО над Тихия океан (ВИДЕО)

Еуфория сред уфолозите: НЛО се зарежда от Слънцето (ВИДЕО)

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.