Нова дата за апокалипсиса – 22 и 28 септември

планета

Краят на света все ни се разминава. Подобни прогнози имаше за 1999, 2000, 2004 и 2012 година. И както може да се очаква, ново предсказание твърди, че той отново приближава. Светът ще свърши тази есен, между 22 и 28 септември.

С тази новина пуерториканския пастор Ефраин Родригес разбуни духовете в интернет. Според него на човечеството му остават едва три месеца преди Апокалипсиса.

Според Родригес информацията му е дадена директно от Бога. Той го е просветлил, че тази есен край Пуерто Рико ще падне астериоид. От удара ще бъдат предизвикани редица земетресения и цунамита по целия свят.

Те напълно ще заличат Южна и Централна Америка, САЩ и Мексико. Природните катаклизми, които ще настъпят след това, ще обхванат цялата планета и ще заличат живота навсякъде.

Успокоението, което пуерториканският пастор дава, е че не всички хора ще бъдат заличени от лицето на Земята. Човешкият род ще бъде продължен от група илюминати, които също знаят за предстоящото събитие. След Апокалипсиса те ще наложат своя Нов световен ред.

Конспиративните теории не спират и според тях повечето политици, особено от Великите сили, знаят за предстоящия край. Те обаче са заставени да не съобщават на човечеството, за да не се всява паника.

Но именно паника създадоха предсказанията на пастор Ефраин Родригес. Слуховете са толкова настойчиви, че преди дни НАСА се принуди да излезе със специално съобщение. В него се твърди, че не съществува никаква астероидна заплаха за Земята.

Представителите на космическото ведомство дори гарантираха, че никакви големи космически обекти няма да застанат на пътя на нашата планета в следващите няколко века.

В същото време обаче американският учен Джеймс Камертън обяви, че според редица археологически открития Земята вече е виждала подобен край на цивилизации.

Според него животът на планетата ни се е зараждал два пъти и всичко вече е загивало веднъж, след което животът се е зараждал отново. Мнението му е на база на открити флора и фауна, непознати ни днес и явно съществували при минал цивилизационен период на Земята.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

НОВИ ДАННИ ЗА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, УНИЩОЖЕНА ПРЕДИ 13 000 Г.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Един коментар
  1. никой 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.