Новолуние във Везни – кои желания се сбъдват днес

везни

Днес в 6:48 часа фазата на Новолуние настъпва във Везни. През днешния ден ще се сбъднат всички желания, които въздушната зодия покровителства – брак, красота, хармония и сътрудничество.

Днешното Новолуние ще ни направи по-сговорчиви и ще отключи в повечето зодии желание за любов и хармония.

Денят е благоприятен за стартирането на проекти, свързани с красотата, изкуството, хармонията, помиряването, личните и делови отношения.

Новолунието във Везни създава идеална атмосфера за общуване с любимите хора и ако до сега сме имали напрегнати отношения, денят е подходящ за помиряване.

Днес умело ще успее да избегнем скандалите, като ще решим проблемите си с дипломатичност.

Социалните контакти и срещите с приятели също са препоръчителни. Днес имате възможност да създадете много полезни контакти и запознанства.

През деня може да откриете идеалните бизнес партньори, като в комуникацията си с тях ще внесете нужната лекота и яснота.

Необвързаните могат да потърсят и открият нов партньор, който да е в хармония с тях и нуждите им. За обвързаните сега е период за отдаденост и повече романтика.

Смята се, че по време на Новолуние желанията се сбъдват. Днес обаче може да си пожелаете само неща, които са покровителствани от зодия Везни – брак, партньорства, красота, хармония, баланс, дипломация, екипност и сътрудничество.

Желанията ви трябва да бъдат записани на лист, като в тях не трябва да включвате други хора, понеже няма да се сбъднат. Желанието трябва да засяга единствено вас.

Например: Искам да привлека правилния човек, с когото да сключа брак.

Днес може да се постараете да създадете красота и комфорт, като украсите пространството около себе си с ароматни свещи или цветя. Това ще ви даде силен положителен заряд.

По време на Новолуние си позволете да излезете от рутината, като направите нещо различно и нестандартно. Може да смените обичайния си маршрут, да разговаряте с непознат или да си купите нова дреха.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Копчетата сбъдват желания! Ето как да си направим амулет от тях

Кестени – сега е времето да се снабдите, защото сбъдват желания

Как да формулираме желанията си, така че да се сбъдват?

Лесна магия с топяща се вода сбъдва желания

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.