Новолуние във Водолей – какво да си пожелаем днес

На 24 януари, вечерта в 23.43 ч. настъпва новолуние във Водолей, което ще изпълни всички желания, покровителствани от въздушната зодия. През първите 8 часа енергията на Новата Луна е най-силна.

Когато Новолунието е във Водолей, можем да си пожелаем неща, свързани с приятелите, свободата, новаторството, оригиналните решения, изобретенията, хуманитарните идеи и предсказването на бъдещето.

Нашите желания трябва да бъдат записани на лист хартия след 23.43 ч. или сутринта и деня на 25 февруари, като при тяхното оформяне е важно да се отбележи периодът, в който искаме те да се изпълнят.

Необходимо е да помним още, че желанията ни трябва да засягат единствено собствения ни живот. Опитвайки се да влияем върху пътя на други хора, няма да постигнем това, което сме си пожелали.

Правилно записани желания са например: Желая до края на седмицата ясно да осъзная какво ще ми се случи в бъдеще или Желая до два дни да привлека към себе си дружелюбни и искрени приятели.

Новолунието ще ни накара да преследваме идеалистични идеи и да търсим по-нестандартни начини, за да се справим с проблемите си. Енергичните и смели хора този ден ще получат големи дози вдъхновение.

Стремете се да създавате контакти с големи групи хора и общества, които могат да приложат идеите ви на практика. Изследователските проекти днес ще имат голям късмет.

Новолунието във Водолей ще създава усещането, че сега е моментът да се поставят основите на едно ново начало. Няма да е чудно и ако изведнъж се окаже, че сме пълни с оригинални идеи.

Личната свобода също ще стане централна тема за мнозина. Свободата на духа през този ден ще бута всякакви ограничения и рамки. Възможно е през деня да се разделим напълно с вътрешните ни бариери и стереотипи.

Водолеят ще вдъхновява и разговорите с приятели през деня. Социалната сфера днес отваря най-добрите си възможности, заради което трябва да търсим приятелите си, независимо дали ще е със среща лице в лице или чрез онлайн мрежата.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Ако твоето желание не се изпълнява, значи то още не е платено

Как да сбъднете желание с чаша вода

Имате желание, което искате да се изпълни? Направете този ритуал!

Вълшебната минута, в която да си намислите желание

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.