Нострадамус: Нова религия от Русия ще обедини човечеството

нострадамусПрез 2015 г. ще се появи нов месия, който в бъдеще ще съумее да обедини земята и да спаси цивилизацията от „неминуемото зло”, в което хората постепенно ще започнат да потъват, според пророчествата на Нострадамус. През 2015 година ще се роди абсолютно нова религия. По думите на прорицателя, тя ще възникне първо в Русия, но след това ще получи широка популярност в другите страни. Към 2040 година тази религия ще бъде единствената на планетата, около която ще се обедини цялото общество.

През новата година ни очакват и глобални катаклизми. Ще станем свидетели на истинска енергийна революция. Хората ще се научат да произвеждат евтина слънчева енергия, а транспортирането й ще става напълно безжично.

Нострадамус говори и за изригвания на вулкани и изливи на газове. Особено внимание обръща на колосалните горски пожари през 2015 година. По думите му, именно заради пожарите жителите на планетата Земя няма да могат да видят както Луната, така и Слънцето.

За края на годината прорицателят предрича глобален потоп. Проливните дъждове ще провокират затопляне в по-голямата част от Европа и ще вземат много жертви. Освен това южното крайбрежение на Индийския океан ще страда от много силни цунами. Според Нострадамус, дъждовете ще доведат до мащабни разрушения.

Ясновидецът говори и за страшен глад, който ще измъчва Африка. Той ще предизвика масово бягство от африканския континент и преселение на хората в европейските страни и Русия.

От пророчеството на Мишел Нострадамус научаваме още, че през 2015 година ще станем свидетели на поредното противопоставяне между християнството и исляма, в резултат на което на косъм ще се разминем от Трета световна война. За щастие, конфликтът ще бъде разрешение с помощта на Китай.

Прорицателят Мишел Нострадамус е известен със своите предсказания, много от които към днешна дата се сбъднаха, а други – не. Сбъдна се, например, предсказанието на Нострадамус за съдбата на Наполеон Бонапарт, терористичния акт в САЩ на 11 септември 2001 година и др.

инфо: frognews.bg

Вижте още: 

НОСТРАДАМУС: ПАПА ФРАНЦИСК ЩЕ Е ПОСЛЕДНИЯТ ГЛАВА НА ВАТИКАНА, ЩЕ СЕ ПОЯВИ ВТОРО СЛЪНЦЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

7 коментара
  1. Maharazi Mahabur 10 години ago
    • Maharazi Mahabur 10 години ago
    • borischerpanski 7 години ago
  2. Aneta Dimitrova 10 години ago
  3. Венелин Фиковски 9 години ago
  4. Анонимен 9 години ago
  5. аз 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.