Нумерологична прогноза до 30 септември

числа

Според нумерологията седмицата от 24-ти до 30-ти септември ще бъде вълнуваща и изпълнена със събития. Още в първия работен ден ще усетим прилив на енергия, самоувереност и желание за доказване.

Същевременно ще се забелязва и стремежът към утвърждаване, автономия и самодостатъчност. Дори и най-плахите от нас сега ще имат желание да опитат нещо ново и да покажат на света своите най-големи предимства и таланти.

С лекота сега ще демонстрирате своето истинско Аз и ще се осланяте на интуицията и инстинктите си.

Втората половина на седмицата ще е малко по-спокойна, но нямат да липсват приятни изненади. Тържествено събитие ще задържи усмивката на лицето ви дълго време и ще ви накара да повярвате в чудесата. Ще сте окрилени от мечти и сякаш няма да стъпвате по земята.

1. Престои ви напрегната седмица

През следващите дни ще ви заливат с информация от най-различни източници. Ще трябва да отсеете важното от ненужното. Не всичко, което минава покрай ушите ви, се нуждае от вниманието ви. Бъдете внимателни с какво ангажирате ума си. Не хабете времето си с дреболии. Иначе бързо ще се напрегнете и изтощите.

2. Вслушайте се във вътрешния си глас

Можете да постигнете наистина много, ако се дистанцирате от чуждото мнение и се вслушате във вътрешния си глас. Вашата интуиция ще работи чудесно през следващите дни. Заслужава да ѝ се доверите напълно. Усещането ви за хората и събитията е напълно реалистично. Така че следвайте поривите си и не взимайте чуждите съвети под голямо внимание.

3. Изправете се пред предизвикателствата

През тази седмица се опитайте да се сблъскате с възможно повече от страховете си. Излизайте от зоната си на комфорт във всеки подходящ случай. Колкото повече предизвикателства си поставите, толкова повече ще калите волята си. Всички тези трудности ще ви помогнат да се превърнете в завършен човек, който следва мечтите си.

4. Въздържайте се от драматични реакции

През следващите дни е вероятно събитията да не се развият според вашите очаквания. Но дори и тогава, не бързайте да изпадате в униние. Ако се чувствате нервни, гневни и разстроени, положете максимални усилия, за да се успокойте. Намерете отдушник на лошите чувства. Избавете се от тях и продължете напред без излишни драми.

5. Поработете над духовното си развитие

През тази седмица ви съветваме да се обградите от езотерична литература. Това ще ви помогне да видите света по друг начин и да откриете, че най-простичките неща са най-смислени и важни. Свържете се с любимите си хора на по-различно ниво. Колкото по-силна е вашата духовна връзка, толкова по-истинска ще е тя.

Morkadis

6. Ще имате огромно влияние върху другите

През тази седмица от вас ще струи силна енергия. Обаянието ви ще притегля много нови хора в живота ви. Всички те ще търсят компанията ви и ще черпят от вашите съвети. Ще имате огромно влияние върху поведението и изборите им. Внимавайте какви послания отправяте на тези хора. Не бива да им изпращате двусмислени съобщения, нито да злоупотребявате с властта си.

7. Посветете се на любимите си хора

Вашите близки имат нужда от вашето присъствие. Използвайте всеки удобен момент да им звъннете или да се видите с тях. Присъствието ви ще означава много в техните очи. Същевременно намалете контактите си с личности, които непрекъснато ви искат услуги. Не позволявайте и сега да ви използват. Ще отнемат твърде много от енергията ви.

8. Не се поддавайте на депресивни състояния

Смяната на сезоните или промените в начина ви на живот могат да създадат по-меланхолично настроение във вас през следващите дни. Но не ви препоръчваме да се поддавате на негативните мисли и самотата. Вместо да търсите уединение и тъга, позвънете на свой добър приятел и прекарайте повече време заедно.

9. Не гледайте твърде дълго назад

Няма нищо лошо в това да си спомняме миналото с носталгия, но когато започнете да се вторачвате прекалено в него, нищо добро няма да последва. Приемете, че не сте в състояние да върнете отминалите дни, но бъдещето ви е във ваши ръце. Още имате време да промените хода на събитията. Така че не губете и миг повече да си спомняте какво е било, а се върнете в настоящето и работете за идните дни.

11. Подгответе се за голяма промяна

Нещо ново, различно и нетипично е на път към вас. До дни в живота ви ще настъпят големи промени. Отворете сърцето си за нови емоции. Бъдете готови да се потопите в атмосфера, която досега ви е била напълно чужда. Но нека непознатото не ви плаши. Всичко, което ще се промени, е за ваше добро!

22. Не се страхувайте да изразите себе си

Вие имате страхотни предложения и идеи, но сте прекалено неуверени. Предпочитате да премълчите хрумванията си от страх, че няма да бъдете правилно разбрани. Това е най-голямата ви грешка. Трябва да повярвате в себе си и да показвате мнението си. Колкото по-открити сте, толкова по-бързо ще намерите поддръжници и приятели.

инфо: sanovnik.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.