Астро: Лунната енергия прави хората емоционално нестабилни

Луната е в знак Риби до 02:54ч на 4 март

Луната в този знак създава романтична настройка. Повишава се чувствителността, състраданието милосърдието, способността към самоизразяване и интуицията. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекалено открито. Лунната енергия прави хората емоционално нестабилни. Може да възникнат търкания в отношенията, подозрителност към околните, лесно поддаване на чужди внушения и влияние. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Периодът е подходящ за благотворителна дейност, добре е за творчески занимания.

Уязвими са краката, особено стъпалата и пръстите.  Сложете си най-удобните и меки обувки. Препоръчва се по-малко да вървите и да не натоварвате краката.

Лунен календар: 29 лунен ден до 07:16ч на 2 март

30 лунен ден от 07:16ч до 19:36ч

Не всеки месец има 30 лунен ден и обикновено той е много кратък. Това е прекрасен период, изпълнен с красота, хармония и любов. Добре е да се анализират грешките, да простим и да поискаме прошка, да се очистим от дълговете и не само материалните. Това е много необходимо, за да влезем в новия месец на Луната с чисто сърце.

Ако у вас са се появили меланхолични и мрачни мисли, това е знак, че сте натрупали голяма негативност и е необходимо спешно да се отървете от нея. Използвайте всеки метод, който ви харесва. Това може да стане чрез вземане на душ, вана, или мислено отработване на ситуацията, четене на мантри, молитви и други. Ако имате в 30 лунен ден добро настроение, това е страхотно! Имате всички шансове да изживеете новият лунен месец хармонично.

Новолуние в 19:36ч и започва 1 лунен ден до 07:42ч на 3 март

Това е много специален и необичаен ден. Негов символ е лампата, която означава образа на вечната светлина, духовна връзка с вселената. Следователно всички действия насочени към духовно пречистване и развитие, ще бъдат от голяма полза.

Първият ден от лунния месец е много ярък и чист ден. В него всички мисли притежават сила и има вероятност да бъдат реализирани през новия лунен месец. Много е важно да се мисли само за хубави неща. Лошите и злите мисли нямат място, особено ако са насочени към друг човек. Всички мисли, идващи от чистото сърце, ще бъдат успешни.

Не бързайте да започвате нови неща. Всеки опит за „започване“ на нещо ново неочаквано ще се изправя пред факта, че по пътя към реализирането на плановете си човек непрекъснато ще се сблъсква с много препятствия, които сякаш изникват от нищото. Опитайте се да превърнете това време в тиха почивка, където най-накрая ще можете да бъдете сами със себе си или с близки приятели.

Сексът по възможност е добре да бъде избягван. Организмът е в състояние на самокорекция, поради което всяка намеса ще доведе до грешка при настройването на вашия биокомпютър. Първият лунен ден е „време за любов“, а не за „правене на любов“.

Слънчев календар – 17 слънчев ден – Денят е посветен на Звездата на маговете, която се явява ключ към небето. Подходящо е за нови запознанства. Хубаво е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните, както и да постоите малко на вятъра да ви подуха, да ви прочисти и зареди енергийно. Денят е добър за тези дела, които изискват бързи решения, но нищо не завършвайте, нищо не планирайте.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.