Нямате късмет? Ето какво да промените у дома, за да имате благополучие

лампи

Ако се интересувате от езотерика и окултни практики, то навярно вече сте чели, че е добре в дома ви да има по-малко предмети, тъй като те, не само събират прах, но и са носители на специфична енергия, която понякога може да не ви действа особено положително.

Сред вещите, които не бива да допускате в дома си, са малките фигурки на орли или щъркели, които биха могли да привлекат лоша поличба на обитателите на дома. Същото се отнася и за рогата на животни, плакатите с риби, фигурките на слон с провесен хобот.

Несполуки може да ви донесе също така съхраняването на подаръци, които не ви допадат, или стари обувки. Неблагоприятно е въздействието, което имат и счупените или повредени вещи. Ето защо, ако имате някои от тези предмет в жилището си, е желателно да се отървете от тях.

Същевременно обаче според екстрасенсите има магически предмети, които зареждат дома с положителна енергия, правят живота ни по-лек и успешен и ни даряват с красота и харизма. Вижте някои от тях в галерията по-горе.

Огледало на стойка

Нужно ви е огледало от този тип, по възможност в малък размер. Оглеждайки се в него, вие ще се чувствате по-красиви и в действителност ще действате като магнит за противоположния пол. Освен това този предмет ще ви помогне да намирате успешни идеи за вашата работа.

Красив тефтер

Сигурно си мислите, че след като в днешно време можем да си водим бележки на нашите електронни устройства, нямаме нужда от тетрадки и химикали. Според мистиците обаче, за да се осъществят нашите най-съкровени желания, те трябва да бъдат изписани на истински лист. И в тази връзка те препоръчват винаги да имаме красив тефтер до нощното си шкафче, който да ни служи като дневник.

Газена лампа

Още една старомодна вещ, за която вече няма място в съвременния дом. Всъщност не е точно така, защото според някои стари записки този атрибут има способността да изгони злите сили от дома и да ги защити от такива в бъдеще.

Цвете с големи листа

Във всеки един дом задължително трябва да има саксийно цвете със зелени листа, което да стои в спалнята. То пази от кошмари и способства за пълноценния сън.

Слънчоглед

Той може да е както естествен, така и изкуствен. Достатъчно е да го поставите в близост до останалите си цветя у дома и никога повече няма да ви е скучно или тъжно.

Morkadis

Стомна (кана) с вода

Тя трябва да е много красива и да стои на място, където членовете на семейството се събират. Смята се, че когато хората си разменят комплименти и ласки, водата в съда улавя положителната енергия и я задържа за по-дълго. Когато обаче е имало някакъв скандал около нея, е добре течността да се смени, защото може да задържи и негативна енергия.

Гоблени и бродерии

Те носят семейно благополучие, ако се предават от роднини. Така че не изхвърляйте старите ръчно украсените възглавнички или покривки от бабите си.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Съветите на Баба Ванга за късмет в къщата

Ако намерите някой от тези 10 предмета, късметът ви е в кърпа вързан!

Отделете само две минути на ден, за да преобърнете късмета си

Не приемайте като подарък тези 7 предмета! Могат да ви донесат лош късмет!

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.