Огромен Снежен човек беше заснет в канадска гора (видео)

На 1 януари в мрежата се появи много необичайно видео, в което можете да набюдавате Йети в канадски национален парк в близост до националния парк Банф. Видеото е записано от мъж на име Дейвид Бийвър, който ловувал лосове.

Жителят на Канада минавал през снежна гора, изведнъж очите му попаднали върху напълно оглозган скелет, който висял на дърво. Голямата стъпка бил забелязан близо до останките на звяра.

Ловецът веднага се сетил за Йети, тъй като съществото не било като никое друго животно.

Интересното е, че видеото било много ясно. На него може да се види гладката козина на Снежния човек, подобно на горила, както и фактът, че Йети стоял изправен. Съществото едва помръдвало, само от време на време помръдвало главата си.

Бийвър вярва, че на гърба на Голямата стъпка е имало по-малък Бигфут. Ако е така, тогава мъжът най-вероятно е заснел майката и детете й. То се държало за нея  по същия начин, по който маймуните се придържат към родителите си.

Ловецът започнал да се отдръпва, тъй като бил твърде близо до опасното животно. Според значителен брой коментатори цялото видео е постановка. Не можем да се съгласим с това или да твърдим обратното.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

10 неизяснени явления, които дори науката не може да обясни

Боксьорът Валуев се срещнал с Йети очи в очи

Заснеха Йети в щата Мичиган

10 шокиращи истории, витаещи около връх Еверест

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.