Подсъзнанието диктува живота ни

мисълНалице са много доказателства от неврологични изследвания, които показват, че хората са контролирани от подсъзнанието

Подсъзнанието е това, което лежи дълбоко под съзнанието ни и е важно за всички основни функции и дейности на човешкия организъм.

Подсъзнанието може да се оприличи на софтуер, който е инсталиран в нашите „компютри“ и, който ние използваме постоянно. То отговаря на външни стимули, точно, както и компютърният софтуер. Точно както лошите команди предизвикват лоши резултати, така и неправилното програмиране на подсъзнанието води до лоши резултати.

И ако продължим с компютърните сравнения, можем да програмиране нашето подсъзнание, както програмираме компютрите.

Любопитно е да знаем, че без функциите на подсъзнанието ще бъдем като новородени , без да знаем какво да правим. От момента, в който се събуждаме, до лягането си вечер, всяко наше действие е водено от подсъзнанието ни, въпреки че ние ни осъзнаваме това.


Повечето от нас дори не са наясно със силата, мощта и потенциала на подсъзнанието и често пъти го имаме за даденост.
Подсъзнанието може да се моделира, преструктурира и подобрява чрез практика и обучение, докато съзнанието не може.

Съзнанието казва на подсъзнанието „Вашето желание е заповед за мен“ и незабавно го изпълнява. Чрез графични техники за визуализация, подсъзнанието може да променено до неузнаваемост.

„Мисля, следователно съществувам“ е концепция, която може да се разработи и изпълнява в подсъзнанието, което наистина складира и пази съкровищница на всички човешки действия, дейности и начинания.

Планирането, организирането и екзекуциите се извършват в човешкото подсъзнание и се осъществяват от съзнанието, което се основава на логичното и рационалния избор. Съзнателният ум не разполага с каквито и да било правомощия за вземане на решения или способността да критикува мисли и действия. Всички наши успехи, постижения и изпълнение са дело на нашия подсъзнателен ум.

Всъщност нашите подсъзнателни умове са почвата, в която ние сеем растенията и която им помага да растат и да се осъществят. Подхранването на почвата или на подсъзнанието е от първостепенно и значение и наистина не може да бъде пренебрегнато.

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

ФИЗИК: МИСЛИТЕ МОГАТ ДА КОНТРОЛИРАТ ЕНЕРГИЯТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.