Позата в която заставате ви издава на 100 %. Ето какво разкрива за вас

6

 

Нашето тяло и мозъка са тясно свързани, тъй като умът ръководи тялото. Въз основа на наблюденията на различни фокус групи, психолози са открили зависимост от позата, в която обикновено седи една жена, и нейния характер.

Те са идентифицирали 8 ключови позиции и са описали психологическия портрет на всяка една от тях.

Така че, забележете дали жената е изправена или заела определена поза, докато седи, и вие лесно ще отсъдите за нейния характер!

Според резултатите този тест е верен на 87%! Не правете прибързани заключения и се опитайте да отгатнете характера извън първото впечатление. В крайна сметка, жената може да смени позицията си само поради факта, че й е схванат крака или просто да прикрие нещо по краката си.

Узнайте характера на жените!

A: Вие сте практични, балансирани и търпеливи. В приятелствата вие демонстрирате лоялност и откритост. Въпреки това, не сте склонни да показвате чувствата си сред големи компании, така че много хора мислят, че сте твърде студени и трудно осъществявате контакт с други хора.

Б: Вие сте много темпераментни и обичате да бъдете център на внимание. За вас не съществува думата “невъзможно” – вие винаги постигате целите си. Умеете да се възползвате от ситуацията и не позволявате на никого да ви управлява. Но в конфликтни ситуации благодарение на вроденото ви чувство за такт, обикновено отстъпвате.

В: Основното нещо, което е вашето предимство, е силата на характера ви. Въпреки това, той може да се окаже и ваш съществен недостатък, защото инатът не ви позволява да признаете, че сте сгрешили и трудно коригирате допуснатите грешки.

Г: Вие сте амбициозни и често нетърпеливи да изпълните плановете си. Хазарт и предприемачество – това са основните характеристики на вашия характер. Поради своята невероятна енергия може да преместите планини, но бъдете внимателни: в разгара на страстта ви може да ударите на камък.

Д: Ако краката буквално са увити един около друг, това често показва ниско самочувствие и дори нерешителна природата. Най-вероятно не сте достатъчно уверени в себе си, но това поведение може да доведе до повишен интерес към вас.

E: Поза “крак върху крак” показва, че сте властна и силна жена. Вие сте самодостатъчен човек, уверен и знаещ как да живее живота си!

Ж: Вашите основни качества са искреност и честност. Вие сте перфекционисти във всичко и искате да постигнете съвършенство. Външно може да изглеждате студени, но това е подвеждащо. Всъщност може да имате златно сърце!

З: Вие сте много сдържани. Това се дължи на силната ви чувствителност: дори и най-малката обида може значително да ви разстрои. Така че винаги седите в отбранителна позиция. Често страхът ви ограничава да започнете разговор от опасения за конфликти и това ви кара да се чувствате изолирани.

Morkadis

И: Тази позиция на краката предполага нерешителност и срамежливост. Особено некомфортно се чувствате, ако сте заобиколени от непознати, така че предпочитате усамотението вместо шумни компании. В същото време сте много добри по характер и сте в състояние да дадете точна оценка на човека отсреща.

K: Тази поза показва силата на ревнивия характер. Вие искате да бъдете първи във всичко и постоянно отстоявате себе си в очите на другите. Въпреки, че в работата си сте истински лидер, в личния си живот често се колебаете.

Е, съгласни ли сте с резултатите от теста? Непременно го споделете с приятелите си!

инфо: lifebg.net

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.