Полицията на Уелс публикува клип с НЛО, търси помощ и обяснение

2

Базираната в уелския град Св. Ейтън Национална Полицейска Въздушна Служба (National Police Air Service) е заснела с един от своите хеликоптери и термокамера видео, на което се вижда летящ обект, чието естество полицията не може да обясни.

Наблюдението е документирано с FLIR-термокамера от служителите на NPAS и прилежащата информация беше разпространена в Twitter с цел намиране на някакъв отговор.

Както съобщава NPAS, записът е направен в т.нар. „black hot“- модус, на 16 септември около 21,30 часа местно време над Бристолканал на 1000 фута (около 300 метра) височина. Тогава хеликоптерът се е прибирал в базата и кадрите са заснети малко преди кацането на машината. (Настройките за датата и часа на записващото устройство са неточни с един ден и един час, уточняват от NPAS.)

4

Публикуваното видео е с дължина 1:15 минути, но било само част от целия запис. Общо обектът е наблюдаван от записващото устройство около 7 минути.

От NPAS подчертават, че обектът на видеото е бил невидим с просто око, нито е бил забелязан от контрола на въздушното движение.

Многобройни коментари в Twitter предполагат, че на записа се вижда китайски летящ фенер, но NPAS уточнява, че температурният градус на обекта отхвърля тази версия, още повече, че обектът е летял срещу вятъра.

Наистина не знаем какво е, но се съмняваме, че е китайски фенер, защото се движеше срещу вятъра. В публикувания туит полицията пита: „Някакви предположения?“

инфо: megavselena.bg

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.