Снимка от Марс показа вероятно място на кацане на НЛО

2

Необичаен за природно образувание идеален кръг може да се види на една от хилядите снимки на Марс, публикувани от НАСА, съобщи Planet Today. На кадрите отчетливо се различава потъване на почвата, което би могло да е оставено от кацането на неизвестен летящ обект.

Наблизо до феномена се вижда и обикновен марсиански кратер, който съществено се отличава по формата си от идеалния кръг. Диаметърът на оставената от НЛО следа е чудовищен за човешките представи-1.5 километра. НАСА досега не е признала официално, че има данни за съществуването на неизвестни на науката летящи обекти, но редовно публикува снимки, които навеждат на мисълта ,че нашата Слънчева система е често посещавана от извънземни цивилизации.

инфо: znanie.eu

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.