Положителни утвърдения, които ще трансформират сегашната ви реалност!

1

Нуждаем се от незабавна промяна, която да внесе светлина и хармония в живота ни, който напоследък изглежда безпорядъчен? Искаме най-после да се усмихнем и да постигнем вътрешен мир? Не се чувстваме комфортно с нашите мисли и чувства?

Време е за окончателна промяна! Вие сте борците за ново начало, което ще поставите, когато разрушите всичко старо. На негово място ще изградите един по-хубав и по-истински свят!

Предлагаме ви някои утвърдителни изрази, които може да не следвате стриктно, но е важно те да са искрени и да вярвате в тяхното послания, както и в това, че смисълът им е от голямо значение за вашето духовно израстване:

*Аз харесвам и обичам себе си, такъв, какъвто съм!

*Аз съм силен и уверен човек!

*Аз съм свободен и независим от мнението на другите!

*Аз съм креативна и творчески настроена личност!

*Аз успявам да преодолея всяка трудност!

*Аз излъчвам позитивна енергия и я изпращам към Вселената!

*Аз дарявам любов на близки, роднини, приятели и непознати, както и получавам същото от тях!

*Аз съм в отлично здравословно състояние!

*Аз правя малки промени в живота си всеки ден!

*Аз прекрачвам прага на непознатато!

*Аз се изправям сам срещу страховете си!

*Аз поемам малки рискове всеки ден!

*Аз приемам неизбежното!

*Аз се доверявам на себе си и Всевишния разум, създал света, каквото и да се случи!

*Аз избирам светлината и любовта пред мрака и омразата!

Не е нужно да отделяте много време, за да си повтаряте някои от горепосочените утвърдителни изречения, опитайте се, когато ги изричате наум, да го правите с голямо желание, предизвикано дълбоко от сърцето ви.

Осъзнайте, че всичко, което сте си казали и намислили, то вече се случва тук и сега за вас и ще бъде вашата действителност.

Вярвайте, че всичко прекрасно стои пред вас, отворете сетивата си за по-висши енергии и сили, изучавайте подсъзнанието си и ще бъдете напълно щастлив и балансиран човек!

инфо: drugitenovini.com

Вижте още: 

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.