Поредната оптична илюзия – открийте собственика на мечката

3

Поредната оптична илюзия, която занимава ума на интернетпотребителите е скеч на мечка с лице на мъж, скрито в козината й, пише Daily Mail.

Рисунката, която пита „Къде е господарят ми?“, дитира от 80-те години на XIX в. и първоначално е предназначена за деца. Но и много възрастни се взират в опит да открият лицето, скрито в козината на животното.

В началото задачата изглежда сложна, но ако наклоните главата си леко надясно, може да съзрете мъжкото лице. Собственикът на животното може да бъде открит в долната част на шията на мечката, като горната част на лицето се появява точно под лявото ухо на мечката.

инфо: profit.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.