Проклятието на Анабел – най-зловещата кукла в света

анабел

Има парцалена кукла, чиято история е обвита с много мистерия и зловещи разкази. Тя е толкова популярна, че е създаден филм за нея.

Това е Анабел – кукла закупена през 1970 г. от младо момиче. След като привидно обикновената играчка попаднала в дома на девойката, започнали да се случват странни неща – оставяне на бележки с надпис „Помощ“ из цялата къща. Приятел на семейството дори разказвал, че бил нападнат от куклата, когато им е бил на гости.

анабел 1

Друга история за Анабел гласи, че майка я купила за подарък на дъщеря си, която била колежанка. Куклата била отнесена в общежитието на девойката, където тя живеела със съквартирантка. Непосредствено след това започнали да се случват странности – момичетата намирали Анабел на необичайни места, без да са я оставяли там.

Намирали накъсани листи хартия, изпълнени с детски драсканици. Според разказите на любители на зловещи истории, девойките веднъж дори открили парцалената кукла да стои изправена на краката си.

анабел 2

Твърди се, че едното момиче било нападнато от Анабел, но се разминало с големи драскотини по цялото тяло. Така колежанките се свързани с екстрасенси, които отнесли куклата и я заключили.

Говори се, че Анабел е обладана от демон и дори е портал към ада. Днес зловещата кукла е поставена в специален музей и дори се държи под ключ.

инфо: dariknews.bg

Вижте още:

Предмети, обладани от духове

10 зловещи призрачни истории от известни круизни кораби

Като от филм на ужасите: Най-зловещите находки от изоставени сгради в България

Истинската история на Кървавата Мери

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.