Протиева вода – извор на здраве и дълголетие

вода

Полезните свойства на водата са известни от векове. Животворната течност е важна част от нашето ежедневие, без която дните ни на Земята са преброени.

За да водим здравословен и пълноценен начин на живот е необходимо да снабдяваме организма си с определено количество вода.

Напоследък упорито се говори за полезните свойства на протиевата вода. Наричана още жива вода, тя може да бъде създадена и в домашни условия.

За направата й е необходим съд, който да напълните с обикновена вода и да поставите за няколко часа в камерата. След изваждане трябва да изхвърлите образувалия се по стените на съда лед.

Отново поставете останалата водата в камерата, докато по-голямата част от нея замръзне. Извадете я и изсипете незамръзналата вода. В останалото парче лед се намира това, което ви трябва – живата вода.

Тази вода има много малък срок на годност. Може да я консумирате в рамките на седем часа.

Наричана още водата на дълголетието, прозрачната течност има благоприятно действие върху целия организъм.

Твърди се, че получената по гореописания начин вода помага при стомашни неразположения, язва, колит, гастрит, сърдечносъдови заболявания, камъни и песъчинки в бъбреците, проблеми с черния дроб. Неслучайно е наричана вода на дълголетието, защото подмладява кожата има положително въздействие върху вътрешните органи.

Дали прословутата протиева вода наистина е полезна за цялото тяло, може да разберете само по един начин – като си я приготвите в домашни условия. Не ви пречи да опитате – дори и да не помогне водата няма да Ви навреди.

Не забравяйте да пиете много вода (независимо каква), защото  прозрачната течност е един от най-важните елементи, необходими за съществуването на организма.

инфо: chudesa.net

Вижте още:

СВОЙСТВАТА НА ПСИХИКАТА МОГАТ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ С ОБИКНОВЕНА ВОДА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.