Психологически тест, който разкрива най-големия ви страх

Страховете ни пречат да бъдем щастливи. Преди да се отървете от тях, трябва да разберете от какво всъщност се страхувате? Този тест ще ви помогне да се справите със страховете си.

Искате ли да знаете какво ви плаши най-много в живота? Изправете се лице в лице със страха си с този прост психологически тест.

Американският историк и писател, изучавал човешката психология, Джоузеф Кембъл казва: „Пещерата, в която се страхувате да влезете, съдържа съкровищата, които търсите.“ Неговата психологическа теория се основава на факта, че ако човек иска да преодолее страховете си, той трябва да бъде щастлив.

През коя врата се страхувате да влезете?

Коя врата ви плаши най-много? Изберете един номер и научете повече за себе си.

Номер едно

Ако се страхувате да влезете в ледената пещера, това може да е, защото търсите емоционална топлина. Най-вероятно сте изплашени от самотата, нещастието или разочарованието. Но това също означава, че вероятно преминавате през прекрасен период от живота си, знаете какво искате и какво ви прави щастливи.

Номер две

Ако този страховит тунел ви плаши, това означава, че трябва да се отправите на емоционално пътешествие. Мътната или мръсна вода като тази, която се вижда тук, обикновено символизира, че вашият мисловен процес е замътен и се нуждае от известно пречистване. Мътната вода не е добър символ. Това подсказва, че трябва да свалите напълно бремето от живота си, за да живеете щастлив живот.

Номер три

Ако се страхувате да влезете в тази ужасна изоставена сграда, най-вероятно сте много силен, интелигентен и аналитичен човек. Виждате живота такъв, какъвто е, и живеете с висок набор от ценности и очаквате същото от другите.

Въпреки това, тухли като тези символизират стените на емоционалното и духовното. Може би вашите високи стандарти пречат на другите да ви се разкрият.

Номер четири

Дали тази страховита изоставена къща изглежда като начало на наистина лош сън? Ако е така, то е защото този образ е буквално най-лошият ви кошмар.

Morkadis

Домът е мястото, където е сърцето и най-вероятно имате много любов да дадете. Вие сте щедър, смел и много отдаден човек. Искате да защитите онези, които обичате, да им дадете всичко, от което някога ще се нуждаят. Разрушената къща представлява невъзможността да се направи точно това.

Номер пет

Страхувате ли се да погледнете в този страховит кладенец? Това означава, че днес животът ви е изпълнен със скука. Страхувате се да признаете, че отдавна тъпчете на едно място, без да усещате напредък. Ако някога се окажете в задушаваща ситуация, в която чувствате, че не можете да дишате, освободете се.

Номер шест

Страхувате ли се от тази заешка дупка? Това е така, защото се страхувате от това, което може да намерите там. Съкровището, което търсите, е смисълът на живота.

Номер седем

Ако тези стъпала ви плашат, това е защото имате много силен страх. Спускането, подобно на тези стълби, до непознато място е много символично за погребение. Стъпките са изпъстрени с паднали листа, които означават нов сезон или фаза. Ако този вход ви плаши, буквално се страхувате от смъртта и какво ще се случи след това.

Номер осем

Ако се страхувате от тази тежка синя врата, заобиколена от камъни, не е напразно.

Вратата е ярко синя, цвят, който символизира цвета на небето и морето, които оставяте, след като влезете в това тъмно пространство.

Споделете този интересен психологически тест с приятелите си!

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Коя жена крие нещо от вас-Тест за откриване на лъжеца

Тест на личността: Разберете какви грешки ви преследват в живота!

Направете си теста на Сонди и разкрийте тъмната си страна

Инстинкт за самосъхранение – изберете една врата!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.