Психолози: Хората, които много умуват, са слепи за извънземните

извънземни

Хората, които много умуват за това кое е възможно и кое не, са слепи за извънземните. Дори и да са пред тях, те не могат да ги видят. Търсят ги, но не могат да ги разпознаят. Това твърдят психолози от университета в Кадис, съобщава esoreiter.ru.

Извънземните могат да ни изпратят сигнали, но ние просто не сме в състояние да ги разпознаем, пише руското издание. Възниква въпросът дали сме достойни да общуваме с представителите на другите цивилизации.

Вижте още: 80 типа извънземни бродят сред нас

Според психолозите от Кадис учените не са в състояние да забележат определени неща, които са пред очите им, защото съзнанието им е заето с нещо друго. За да докажат това, те направили експеримент, в който се включили 137 доброволци. Психолозите им показали снимка на човек, сложил костюм на горила. Оказало се, че хората, които се стремят да обмислят добре отговора си, сгрешили, а тези, които веднага побързали да отговорят, дали верен отговор.

Изследователи от Университета в Кадис коментираха и скалата „Кардашев“, предложена през 1964 г. от съветския астрофизик и астроном Николай Кардашев. Този учен разделя извънземните цивилизации на няколко вида, въз основа на количеството енергия, консумирана от тях. Цивилизацията от първия тип, според Кардашев, е ограничена до ресурсите на местната планета. Вторият използва силата на централната звезда на своята планетарна система. Третият тип пък усвоява силата на галактиката. Четвъртата група използва силата на цялата Вселена.

Вижте още: Астронавтите, които вярват в извънземни

Психолозите от Кадис смятат, че извънземните цивилизации трябва да бъдат разделени въз основа на способността им да влияят на средата, в която живеят. Например ние от една страна зависим от природните условия. Уязвими сме от природни бедствия. От друга страна, нашата раса вече стреми да колонизира други планети, а също така активно използва плодовете на генното инженерство и ядрената физика.

Авторите на тази теория твърдят, че човечеството все още е между първата и втората фази на развитие. Цивилизациите от втори тип трябва да контролират квантовата и гравитационната енергия, пространствения времеви континуум и способността да изследват други галактики. Цивилизациите от третия тип пък били безсмъртни същества, които могат да пътуват до други светове и измерения.

инфо: znanie.eu

Вижте още:

Ави Льоб *: Вселената изобилства от извънземни светове

Мумии на извънземни от Перу преобръщат историята на човечеството

Голямата пирамида в Гиза е създадена от извънземни, а не от хора

Публикуваха ВИДЕО с извънземни в Зона 51

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.