Публикуваха ВИДЕО с извънземни в Зона 51

извънземно

В интернет се появи прелюбопитен материал, касаещ слухове за провеждането на изследвания над извънземни в Зона-51, пишат американски медии. Беше разпространено видео на жив пришълец, който се намира в медицинската лаборатория на секретната база.

Видеото е публикувано от мъж на име Вектор, но своя YсuTube канал. Според него извънземните са укривани между стените на база С-4, която се намира в щата Невада, недалеч от Зона-51.

Извънземните същества били изучавани от дълго време насам. На кадрите се вижда как едно от тях се намира върху специална носилка. Външността на пришълеца наподобява човешката: има Бели зъби, нос, уши, само очите са много по-големи и напълно черни.

Специалисти отбелязват, че видеото е автентично и няма основание да се съмняват в неговата достоверност. На военната база има и други същества, уверени са уфолозите. Пришълците са попаднали в лабораторията след като летящата им чиния се разбила.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

Проф. Лъчезар Филипов: Барак Обама крие 15 извънземни

Тези 4 известни личности вярват в съществуването на извънземни цивилизации

Разговор с бивш служител на ЦРУ относно Зона 51 и извънземните

5 необясними свръхестествени събития, променили историята

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.