Пълен кошмар: Истинската къща на ужасите бе открита в Япония

8

Само на няколко километра от японската столица Токио властите са открили истинска къща на ужасите. Жилището е било собственост на 27-годишния Такахиро Шираиши и в него са открити 9 обезглавени тела, като главите на жертвите са съхранявани в хладилни чанти.

Предполага се, че убийствата са извършени в рамките на два месеца, а разследването е стигнало до Такахиро, след мистериозното изчезване на жена от Токио, която си търсела партньор за самоубийство.

Сградата, в която живеел 27-годишният японец, се намирала югозападно от столицата, в префектурата Канагава. Смята се, че именно там са извършени серията от убийства.

При огледа полицаите първо попаднали на ужасяващата хладилна чанта, която била поставена точно до входа. Главите на убитите били покрити със специален пясък за котки, който имал за цел да замаскира миризмата.

Съседите обаче казват, че са усещали миризма като от канализация от апартамента. Когато направили по-сериозен оглед, полицаите открили наистина ужасяваща гледка – в апартамента били скрити разгащите се останки на осем жени и един мъж.

Четирима от убитите били тинейджъри, четирима – около 20-те години, а един от убитите е бил само на 13 години.

Мъжът се свързвал с тях чрез Туитър и ги нападал още при първата им среща. След това ги отвеждал в апартамента си, убивал ги и разчленявал телата им, а след време хвърлял отделните части на боклука.

Убиецът работил почасово като скаут, а преди това работил на каса в супермаркет. Арестуван е веднъж заради връзки с организираната престъпност, но е освободен с условна присъда.

Преди да бъде заловен, Шираиши е споделя пред баща си, че обмисля да се самоубие, а неговите близки казват, че е страдал от депресия.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Пет наистина болни хора, озовали се на свобода

Неразгаданото убийство на Момчетата-жаби

Заловиха семейство канибали, изяли 30 човека в Русия

Необичайният случай на двамата Уест и въвеждането на отпечатъците

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.