Първото, което видиш на картинката, разкрива какво те тормози

Човек не е само онова, което мисли, в което вярва и за което се бори. Човек е също така сбор от мечтите и страховете си. И докато първите често се афишират в нашето съзнание, то страховете ни понякога могат да останат дълбоко закодирани в подсъзнанието ни.

Страховете може да бъдат загнездени до такава степен, че дори самите ние да не сме в състояние да си ги признаем. Затова сме приготвили този много лесен, но и много информационен тест, който ще ви помогне да разкриете какви са най-дълбоко стаените ви притеснения, които към момента ви тормозят.

Вгледайте се внимателно в картинката и си запишете какво е първото нещо, което сте забелязали. След това вижте в описанието какво говори то за вътрешните ви страхове.

Пантери

Ако първото нещо, което сте забелязали във въпросната картина, са пантерите, това е показателно, че в момента основен източник на стрес за вас е интимният ви партньор, с когото имате връзка. По една или друга причина нещата между вас двамата не вървят в правилната посока и това ви притеснява.

Пантерите са показател затова, че се намирате нащрек, не сте в състояние да се отпуснете и да се наслаждавате на близостта си един с друг. Може би е добра идея да проведете един позакъснял разговор, който да ви позволи да планирате живота си занапред.

Лъвове

При вглеждане в картинката, ако първо си видял лъвовете, това показва, че от прекалено дълго време насам си се нагърбил с всички отговорности. Но тези отговорности са се превърнали в бреме за теб, тежи ти само ти да се справя с всичко и търсиш варианти половинката ти да поеме поне част от тях.

Лъвовете, които забелязваш, са начинът, по който околните те виждат – като силен, отговорен и много решителен човек. И това е така, но в битката с всичко и всички сте забравили да си оставите време за себе си. Хубаво е да свалите малко от тежестта, която носите – не е ваша работа да спасите целия свят. Позволете си малко повече лично време, в което да направите нещо, носещо ви удоволствие.

Зебри

Докато гледаш картината, ако първо забележиш зебрите, в момента дълбоко в теб се крият притеснения за здравето на хората около теб, или имаш съмнения относно собственото си здравословно състояние.

Естествено е всеки от нас да изпитва някакви притеснения за здравето си, но не позволявай на тези тревоги да обземат ежедневието ти, не давай на страха да те скове и да те лиши от хубавите преживявания, които те очакват.

Жирафи

Ако си от хората, които са видели жирафите първо на тази картина, това говори, че имаш известни притеснения в професионален план. Може би изпитваш известна несигурност на работното си място, притесняваш се, че можеш да останеш без работа или да ти се наложи да работиш нещо, за което не си квалифициран.

Morkadis

Синя птица

Онези от вас, които първо забелязват синята птица на картинката, най-вероятно са самотни души, които се чувства изгубени в тълпата. Това са хора, които жадуват за истинска човешка ласка, за думи, разменени с любим човек, за истинско общуване, което не е докоснато от съвременните средства за онлайн комуникации.

Двете птици

Хората, видели първо двете птици, са онези самотни души, които не знаят как да изразяват чувствата си, затова ги потискат. Самотата, на която са се обрекли, е доброволна и е в резултат на техните действия.

Ако вие сте сред хората, които първо са забелязали двете птици, може би имате нужда да усетите по-силно подкрепата на семейството си, имате нужда от изповедник, който да ви позволи да си излеете душата и да бъде отдушник на чувствата, които ви задушават.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Това, което видите първо ще ви опише по-добре от всеки психолог

Първото нещо, което видите разкрива дали ви е писано да се влюбите

Животното, което първо видите, разкрива вашата най-добра черта

Първото нещо, което видите разкрива защо връзките ви се разпадат

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.