Разберете белязан ли сте от чудото на хиромантията

ръка

Хиромантията е древен начин да се тълкуват съдбата и характерът на човек, а мистериозната буква “М” на дланта заема специално място в нея.

Историята на този метод за гадаене започва преди 5 хил. години в Индия, по-късно се практикува и в Месопотамия, Египет, Персия, Китай и Тибет.

Линиите по вътрешната страна на дланта образуват различни фигури и букви, които гледачките на ръка умеят да разчитат.

Загадъчната буква “М” се среща много рядко и хората, които я притежават, са особено специални. Тя се приема като комбинация от линиите на живота, сърцето и мозъка. Ако тази буква се намира на дясната ръка, това е знак за пари и логика; ако пък е на лявата, има връзка с брака и емоциите.

Хората с “М” на дланта са изключително надарени, притежават невероятна интуиция, много енергия и имат усет към лъжата и успеха.

Жените, на чиято длан е изписана мистичната буква, се отличават с вродена интуиция, заради което половинките им почти не могат да ги излъжат, без да бъдат разобличени от тях.

Белязаните с “М” понякога са склонни да преминават границата на добрия тон. Възможно е да бъдат много деспотични, което се подсилва от увереността им, че превъзхождат останалите.

инфо:

Вижте още: 

ГАДАЕНЕ С МОНЕТИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. Vil 8 години ago
    • ДИДИ 5 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.