Разберете съдбата си, като изберете своя ангел!

Можем да предположим, че вие ​​като всеки съвременнен човек не вярвате в приказките за съдбата и още повече в резултатите от подозрителни психологически тестове, с които е пълен почти целия интернет, затова се опитвате да разчитате само на себе си и на ума си. Но трябва да признаете, че дори да сте толкова умни и непоклатими, все пак ви се иска да проявите понякога слабост и да прочетете какво ви е подготвила съдбата.

Този тест не твърди, че всичко в него е истина, но често дава много точни резултати.

Ръководейки се от интуицията си, без да се замисляте, изберете ангела, който ви харесва най-много. Изненада! Не очаквахте ли? Резултатът от теста е готов!

№ 1

Хората за вас казват: “По-тих от водата, по-нисък от тревата.” Вие сте спокойни и на вашето философско отношение към живота може да бъде завидяно. И как само успявате да поддържате хармония и спокойствие сред бързото движение на живота? Вие обичате да сте сами от време на време. Партитата и купоните не са за вас! Вместо голяма и шумна компания, вие предпочитате тесен кръг от приятели и близки познати. Очаква ви тих и премерен живот, защото където и да отидете и където и да сте, ако ви залее вихрушка от житейски събития, вие поддържате баланс и всяка стъпка, която предприемате, е вярна.

Но помнете: имате само един живот. Може би си заслужава да добавите малко движение и пъстрота… В края на краищата, както знаете, застоялата вода се превръща в блато.

№ 2

Вашият избор предполага, че съзнателно или не, избирате личния растеж, било то в живота, в отношенията или в кариерата. Но има известно подвеждане: с избора на стълбица, която води нагоре, вие сами избирате и не лекия път, който изисква значителни усилия от ваша страна. Цената на успеха понякога е висока. Обичате да бъдете център на внимание, вие сте умерено амбициозни и дори малко честолюбиви. В същото време не очаквате подаръци от съдбата, но сте сигурни, че с търпение и работа всичко се нарежда. Често получавате удоволствие не от самия резултат, а от изминатото разстояние.

№ 3

Вие сте изключителен човек. Такъв избор се прави от авантюристи и хора, склонни да поемат рискове, понякога дори неразумни. Но ако не охладите вашето пламъче, животът ще ви полее със студена вода и ще ви свали от небето на земята. Може би говорим за скрити опасности, които ви чакат в бъдеще. Отворената врата, зад която всичко е в тъмнина, показва, че пред вас има несигурност.

По този начин, поставяйки живота си в опасност, вие дори не знаете дали този риск е оправдан. Въпреки големия ненужен риск, живеете сякаш сте бог и със сигурност изглежда, че вас ви пази личен ангел-хранител.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Изберете слънце и узнайте за скритите аспекти на вашата личност!

Узнайте съвета, който има за вас картата, която ще изберете!

Окото, което изберете разкрива много за вашата личност

Тест: Изберете картина и вижте кой е скритият ви талант

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.