Ролята на думите за промяна на ДНК

Науката отдавна е установила, че дезоксирибонуклеиновата киселина, известна повече с абревиатурата си – ДНК, е носител на генетична информация, служеща като инструкция за развитие на организмите, не само клетъчните, но и някои вируси.

Тя съхранява трайно информацията, която носи, но информационните данни могат да се променят. Това е обяснимо, ДНК е молекула и затова търпи промени чрез различни средства. Обикновено мислим за нея като за солидна молекула, но дори на това свое молекулярно ниво тя може да се трансформира значително

Какво може да доведе до промяна на ДНК?

Според руски учени ДНК не само може да бъде повлиявана, но и препрограмирана чрез честотите на думите, без да се налага премахване и подмяна на гените.

Тази теория за възможна генетична промяна не само е извън традиционните западни разбирания, но се основава на едно ново революционно виждане. Според него Вселената е построена от енергийни вълни от нелокален характер, а не от твърда материя. Градивните частици могат да бъдат ту стабилни и твърди в даден момент, ту да се разтворят в пространството като вълни. Така те могат да бъдат не само на едно, а на повече места едновременно във всеки следващ момент.

Тази теория не е лишена от основание. Знае се, че ДНК частиците, които участват в нейния строеж, са двойнствени по своята природа. Могат да придобиват както материална форма, така и вълнова.

Каква практическа полза може да се извлече от тези нови познания?

На първо място човечеството ще разшири границите на медицината неимоверно. Това ще бъде не просто нов клон на медицината, но и нов вид наука. Вече е установено какво е въздействието на човешките мисли и думи върху водните кристали. Сега ще се изпробва въздействието им върху структурата на ДНК.

Вибрациите са тъканта на Вселената и думите носят честотите на човешките намерения. Любовта, изпратена като осъзнато намерение, има лечебен ефект. Енергията на любовта може да лекува, ако съзнателно е насочена към ДНК молекулата.

Мислите и думите вероятно могат да трансформират структурата на ДНК, но това е ново прозрение, което изисква повече изследвания.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Развива ли човешката раса ДНК с три нишки? 

Думите – убийци

Как думите променят мозъка

Звуковата честота, която трансформира ДНК

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.