Сбъднете желанията си само с пръстен! Ето как

пръстен

Пръстенът е аксесоар, който издава отношението ни към модата. Поставянето на красиво бижу винаги допълва визията и ни прави още по-привлекателни за противоположния пол.

Пръстените обаче не са просто обикновени накити. В миналото се е смятало, че те притежават магически свойства и са в състояние да изпълняват желания. Неслучайно присъстват в различни старинни заклинания и ритуали.

Ако искате и вие да се възползвате от необикновените свойства на пръстените, не е нужно да сте специалисти в извършването на магически обреди.

Все пак това си е цяла наука и не всеки е запознат добре с нея. Достатъчно е обаче да знаете, че можете да сбъднете определени свои копнежи в зависимост от това на кой пръст носите своето любимо бижу.

Прочетете следващите редове, за да узнаете в какви сфери помагат различните разположения на пръстена. Не е изключено да се окаже, че трябва да смените мястото му на вашата ръка или пък да си купите още един пръстен, в случай че имате няколко желания, които се стремите.

Палец

Ако бленувате за по-пълноценен сексуален живот, то задължително трябва да поставите пръстен на палеца. Древните хора вярвали, че, разположено на този пръст, бижуто гарантира по-вълнуващи и задоволителни интимни преживявания.

Показалец

Ако мечтаете за успешен бизнес, слава и по-добри лидерски качества, поставете пръстен на показалеца. Така ще си осигурите желаното.

Среден пръст

Ако мечтаете за повече свобода, пътувания и ексцентрични изяви, носете пръстен на средния пръст. Бижуто ще ви дари със смелост и ще ви помогне да сбъднете мечтите си.

Безимен пръст

Носенето на накит на безимния пръст сбъдва желания от романтичен характер. Ако мечтаете за нова любов или просто искате да заздравите сегашните си отношения, просто поставете пръстена си там. Ако желаете да увеличите семейството си с още един член, същото можете да носите бижуто на безименния пръст.

Кутре

Morkadis

Ако искате да развиете някакви творчески заложби като пеене, рисуване, актьорска игра, позиционирайте пръстена си на малкия пръст. Това ще стимулира вашия артистичен потенциал.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Знаете ли какви са поверията за венчалните пръстени?

Във всеки пръстен има мъничко магия

Седемте пръстена на Пушкин, които трябвало да го пазят от смъртта

Как да носите правилно пръстен и какво означава на различните пръсти

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.