Сбъднете желанията си с няколко прости правила

щастие

Съществува теория, според която можем да сбъднем желанията си и мечтите си, ако спазваме няколко прости наглед правила. Много суеверни хора вярват в това, но е необходимо да се знае, че нашите желания ще се сбъднат само, ако са записани правилно.

Обяснението на тази теория е, че нашите глави са пълни с купища мисли и размишления и това пречи да се концентрираме върху едно единствено желание , което да изпратим към Вселената. Ако обаче успеете да спазите следните 7 правила и фиксирате едно желание съществува не малък шанс да сбъднете това, за което мечтаете.

Правило 1. Запишете желанието си

Седнете и напишете желанието си. На пръв поглед изглежда лесно, но това е доста трудна задача. Трудността се състои в това, че трябва точно да определите, кога трябва да се изпълни мечтата ви. Например написвате „ Искам да имам свое жилище“, но това не е правилно, защото не е уточнено кога трябва да се случи.

Правило 2. Посочете срок за изпълнение на желанието

Ако напишете „ Аз ще притежавам къща“ , това не е правилно, защото може да се сбъдне, но незнайно кога. Необходимо е да запишете така – „ През тази година придобивам красива къща“

Правило 3. Използвайте сегашно време при заявката си

Вместо „ Аз ще притежавам къща“е необходимо да напишете „През тази година купувам красива къща“, като все едно сте вече собственик.

Правило 4. Забравете думата НЕ и по-точно отрицанията

Най-често срещаната грешка при формулировката на дадено желание е да напишете „ Аз не искам да съм бедняк“. Според книгата на Ронда Бърн „Тайната“, Вселената не улавя отрицанието и частицата НЕ. Правилното е да напишете „ Аз искам да съм богат и съм в започнал да действам по този въпрос“.

Правило 5. Записвайте изчерпателно, с чувство и от сърце

Ако желанието ви е да се сдобиете с нова къща, опишете я така както я виждате в мечтите си. Представете си, какво ликуващо чувство ще изпитвате, когато това се случи и го опишете на листа хартия. Никога не си пожелавайте нещо, което би причинило вреда на друг.


Правило 6. Завършвайте с молитва всяко написано желание

След, като сте приключили със записването на желанието си, наведете глава и се помолете на Висшата сила да ви помогне. Ако имате вяра в Бог, помолете се на него, ако пък не вярвате измислете си такава молитва, каквато на вас ви допада. Например, „ Нека новата ми къща е пълна с веселие и здраве“ . Най-добре е към молитвата да прибавяте „И нещо повече“, така не ограничавате Вселената да ви помогне и за неща, за които дори не се сещате.

Morkadis

Правило 7. Не зацикляйте върху желанието

Не се заблуждавайте, че щом сте написали желанието си на листчето всичко е наред. Необходимо е да действате така, сякаш мечтата ви вече се случва. Основно правило е да не нарушавате хармоничността на Вселената , погазвайки всичко с цел да постигнете желаното. Пазете се много от натрапчиви мисли от рода на „Ще се сбъдне ли или няма желанието ми“. Тези негативни мисли само ще ви навредят за изпълнението на молбата ви.

инфо: chudesa.net

Вижте още:

ВСЕЛЕНАТА Е ФОРМИРАНА ОТ НАШИТЕ МИСЛИ И ЖЕЛАНИЯ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.