Седмичен хороскоп за всички зодии

Важни аспекти през седмицата:

На 09.09. Меркурий в тригон с Плутон и Марс в тригон със Сатурн.

На 10.09. Слънцето е в опозиция с Нептун

На 12.09. Марс квадратура с Юпитер

На 13.09. Меркурий в съвпад с Венера, Слънце в тригон с Плутон

На 14.09. Меркурий и Венера преминаван в знак Везни, Марс е в опозиция с Нептун

На 14.09. е Пълнолуние в знак Риби.

За успешно предвиждане на проектите е необходим повече прагматизъм. В някои дела може да настъпи объркване, а резултатите да не са очакваните. Това е време на отрезвяване и изцеление, когато погрешни залози, фалшива надеждност и еуфория ще преминат през филтъра на здравия разум,  нещо като проверка на детектора за адекватност.  Пробуждането от илюзиите може да бъде болезнено, но необходимо.

Луната през седмицата преминава през знаците Козирог, Водолей, Риби и Овен.

Благоприятни дати за подстригване – 10, 11, 12 септември

Времето, в което Луната се движи на празен ход не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори, не е добре да започвате работа на ново място. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил – в бъдеще ще има разочарование от направения избор.:

09.09.  11:31 – 10.09.  00:25

11.09.  08:24 – 12.09.  12:53

14.09.  07:34 – 15.09.  01:34

Овен – Седмицата ще започне доста стресиращо. Не всичко ще върви по начина, по който сте планирали нещата. Марс ще ви даде много енергия и ще можете лесно да решавате проблеми и всякакви ежедневни предизвикателства. Запазете самочувствието си, поддържайте своята гледна точка, но избягвайте конфликтите. Тогава до четвъртък нещата ще се оправят. Периода ще ви донесе нови цели и нагласи. Опитайте се да не губите ценно време. Всичко планувано може да бъде изпълнено, ако спокойно и ясно вършите работата си. Във вашия любовен живот всички опции са отворени и достъпни. Въпреки това могат да възникнат конфликти поради липса на сексуална хармония. Да се избягват екстремните забавления с прилив на много адреналин.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете предпазливи – 9, 15

Телец – През седмицата може да преживеете небивал подем на духа и ентусиазма. Ще се съсредоточите много върху работата, което е чудесно, защото ще бъдете старателни, ефективни и продуктивни. Няма да е проблем да вършите дори онези задачи, които ви се струват твърде сложни. Възползвайте се от обстоятелствата, за да придвижите напред проектите, които са важни за вас и които сте отлагали.  Ако си направите план, по-лесно ще се справите с натрупаните дела. Преговори и сключване на сделки ще бъдат успешни.  В средата на периода някои неща ще ви се сторят много скучни, но не позволявайте да ви объркват. Възможни са някои малки конфликти с колегите поради лични причини. Бъдете внимателни с острите предмети и електрическите уреди.

Благоприятни дни – 9, 13, 14

Бъдете предпазливи – 10, 11

Близнаци – Животът непрекъснато ви изправя пред нови предизвикателства. Възможни са стресови ситуации. Трудно ще сдържате емоциите си и това може да предизвика конфликти с околните. Вие обаче можете самостоятелно да решите натрупаните проблеми. Избягвайте да пребивавате след тълпи и на многолюдни места. Придържайте се към здравословен начин на живот или поне намерете баланса между работа и почивка. Обърнете повече внимание на здравето си. Предразположени сте към настинка. Това също е чудесна седмица за домашни партита, което ще ви помогне да се справите със стреса. Бъдете верни на себе си и не се отказвайте от това, което сте планирали. Юпитер също ще ви насърчи да пътувате и да изследвате нови възможности.

Благоприятни дни – 10, 11, 15

Бъдете предпазливи – 13, 14

Рак – Пригответе се за още една вълнуваща седмица, която носи със себе си нови ангажименти. През първите три дни ще трябва да работите здраво и да не се разсейвате от нищо наоколо. Ще бъдете доста амбициозни и ще си поставите много задачи, като внимавайте да не прекалявате. Възможно е да възникнат проблеми както у дома ви, така и с близкото обкръжение. Лесно се поддавате на провокации от околните. Всеки опит за отправяне на критика към партньора ви, дори в лека форма може да доведе до скандал. Вашето слабо място тази седмица са кръвоносните съдове. Поради което може да изпитате главоболие, виене на свят и тежест в краката. Старайте се да не седите дълго време в едно положение, проветрявайте често стаята и спете достатъчно.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете предпазливи – 9, 15

Лъв – Началото на седмицата е идеално за всякакъв вид срещи и бизнес преговори. В момента сте във фаза, в която работите усилено. Хората ще ви ценят и ще се радвате да говорите с всички, да споделяте идеи и да слушате проблемите на другите. Изпълнени сте с невероятен оптимизъм и жизненост. Усилията ви ще бъдат възнаградени, макар и не веднага. Бъдете умерени и търпеливи, крачейки по пътя към целта. Периода е подходящ за нови промени, но не предприемайте нещо спонтанно, необмислено, не бива да рискувате. Овладявайте емоциите си и не избухвайте. Наложете си умереност, такт и спокойствие. Можете да очаквате стабилна ситуация в любовта. Продължете да търсите своята половинка, ако сте сами.

Благоприятни дни – 15

Бъдете предпазливи – 10, 11

Дева – Планетите във вашия знак ви дават богатство от енергия, но също така привличат нови хора и благоприятни обстоятелства. Това не е време за почивка или отстъпление. Ще бъдете страхотни в междуличностните отношения, така че не забравяйте да участвате в срещи и дискусии. В работен план ще имате стабилна, спокойна седмица. Ще започнете периода максимално енергично. Колкото повече енергия влагате в работата, толкова по-добри ще бъдат резултатите. Не очаквайте, че всичко ще се нарежда от само себе си. През следващите седем дни е много важно да не губите контрол над нещата. Не е изключено да се сблъскате с финансови проблеми. Може би няма да имате достатъчно пари за някоя от вашите нужди или за да инвестирате в нещо.

Благоприятни дни – 9

Бъдете предпазливи – 13, 14

Везни – Началото на седмицата е идеално за интензивна работа. Звездите съветват да не губите време напразно и да се концентрирате върху задачите, които са ви възложени. Лесно и с лекота ще овладявате ситуациите и ще се справите с препятствията майсторски и успешно. Добре е да избягвате спонтанни решения, тъй като сега те могат да се окажат прибързани и не най-правилните. Въздържайте се от импулсивно пазаруване и разхищение на пари. Можете да похарчите повече, отколкото сте планирали. Везните са най-социалният зодиакален знак, така че е малко изненадващо, че тази седмица ще се оттеглите и ще избягвате всяка компания.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете предпазливи – 9, 15

Скорпион – Марс ще продължи да стимулира вашите амбиции, докато Слънцето ще ви даде енергия и добър усет. Имайте предвид, че това няма да продължи дълго. Със сигурност ще имате много ангажименти, но и достатъчно свободно време. Намирате се в идеалния период за поставяне на нови цели, но все пак бъдете внимателни. Междувременно продължете да търсите нови начини да печелите пари. Отделете време тази седмица, за да се съсредоточите върху целите си. Водни процедури, посещение на басейн, бани или сауни ще ви помогнат да се отървете от натрупания негатив. Планирайте такава почивка за уикенда и на следващата седмица ще се чувствате като нови.

Благоприятни дни – 9, 13, 14

Бъдете предпазливи – 10, 11

Стрелец – Планетите ще ви насърчат към нови дейности и нови запознанства и съответно ще бъдете най-привлечени от пътуване до нови места. Направете всичко възможно, за да разширите кръга от хора, ред които се движите. Имате нужда от нов житейски опит и нови възможности.  Постарайте се въпреки оптимистичното настроение, да прецените реално силите си и да не се претоварвате с ненужни притеснения и излишни тревоги. Не съсредоточавайте вниманието си върху дреболиите, а се концентрирайте върху най-важните неща. Не се страхувайте да поемате рискове, особено ако интуицията ви казва, че трябва. Любовта е време на преосмисляне. Флирт с някои от вашите колеги на работното място също е възможен.

Благоприятни дни – 10, 11, 15

Бъдете предпазливи – 13, 14

Козирог – Тази седмица може да донесе интересни промени в ежедневната ви среда. Чувствате се самоуверени и се намирате в особено добра физическа форма. Няма да се поколебаете да поемете нови предизвикателства. Ще положите всички усилия, за да постигнете целите си. Обърнете внимание на правилата и следвайте предпазните мерки за безопасност. В противен случай може да пострадате от своето лекомислие. Уикенда трябва да бъде посветен на семейството или любимия човек. Ако сте имали някакви разногласия, то сега е подходящо време да бъдат разрешени. Ако пък търсите връзка, посещавайте обществени места – подходящият човек може да е някъде там.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете предпазливи – 9, 15

Водолей – Поради различни причини ще имате доста натоварена седмица. Трябва да бъдете по-дисциплинирани и старателни. Може да решите да се върнете към свои стари идеи и планове. Най-важното е да останете оптимисти и да не се отказвате. Ако разберете, че някой се възползва от вас, просто избягвайте неговата компания. Лош момент за инвестиции и други финансови експерименти. Можете да загубите повече, отколкото да спечелите. Партньорът ви може неприятно да ви изненада с поведението си. Ще забележите, че е станал по-агресивен и нетолерантен към мнението на другите. Трябва да разберете причините за подобни промени. Венера и Марс ще ви вдъхнат повече страст.

Благоприятни дни – 15

Бъдете предпазливи – 10, 11

Риби – Колкото и да обичате трудовите подвизи, сега не трябва да работите до изнемога. В противен случай бързо ще се изтощите и важните въпроси няма да бъдат завършени. Вие проявявате компетентност и отговорност при изпълнение на задълженията си. Подхождате рационално и творчески към задачите си. Някои неща ще започнат да ви се струват странни. Пълнолунието в събота ще бъде във вашия знак. Възможно е да почувствате напрежение и това да се отрази на отношенията ви с партньора и околните. Не мислете, че ще бъдете много обективни, защото ще се ръководите от емоциите, които ще се променят твърде често, за да разчитате на тях.

Благоприятни дни – 9

Бъдете предпазливи – 13, 14

инфо: novini.bg

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.