Седмичен хороскоп за всички зодии

През тази седмица интуицията ще бъде по-силна от логиката.

Астро-аспекти

На 25.02. Слънце секстил с Марс – благоприятства личните инициативи, дава решителност
На 26.02. Слънце в съвпад с R-Меркурий
На 26.02. R-Меркурий в секстил с Марс – благоприятства активното общуване
На 28.02. Венера в квадратура с Плутон – създава напрегнат емоционален фон и трудности за отношенията, аспектът предизвиква ревност.

На 29.02. R-Меркурий в секстил с Уран – креативно мислене, иновативни идеи, комуникация с необикновени хора

Луната ще се движи през знаците Риби, Овен, Телец, Близнаци.

Благоприятни дати за подстригване – 24, 25, 27, 28, 29 февруари

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

25.02. 16:13 – 25.02. 20:48
28.02. 05:26 – 28.02. 09:31
01.03. 17:53 – 01.03. 21:22

Овен – Тази седмица е добра за бягане с препятствия, които не ви плашат. Трябва да се борите и да преодолеете изпитанията, но това не е нещо ново за вас. Ще бъдете в страхотна форма, късметът ще ви съпътства. Юпитер ще ви помага да получите това, което искате. На работа прекратете конфликта с човек, който се чувства обиден. Протегнете ръка за помирение. В личните ви отношения ще възникне напрежение, ако постоянно критикувате партньора си. Не е необходимо винаги последната дума да е вашата. През почивните дни се нуждаете от добра компания.
Благоприятни дни – 24
Бъдете внимателни – 26, 27

Телец – Страхотна седмица ви предстои. До сряда ще придобиете голяма увереност, ще се почувствате силни и няма да ви липсва смелост. Погрижете се за себе си и се опитайте да доведете до края всичко, което планирате. Периодът е благоприятен и за лични взаимоотношения, особено такива от интимен характер. Ще бъдете много чаровни и харизматични, което може да е от решаващо значение. Тези дни ще трябва да се програмирате за успех в любовта, защото ако погледнете света през призмата на негативността, рискувате събитията в личния ви живот също да придобият отрицателен цвят.
Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни –28, 29

Близнаци – В най-неочакваните моменти ще ви споходят още по-добри идеи, които можете да приложите на практика. Настройте се за промените – тази седмица ще има достатъчно, но какво да направите ще зависи само от вашата разумност и рационалност. Пазете се от импулсивни действия и необмислени решения. Не вземайте необмислени решения и не изгаряйте мостове зад себе си. По-добре е да избягвате ролята на съдия, за да поддържате добри отношения с всички. Тази седмица сте в настроение за флирт, така че ако сте в сериозна връзка или брак, внимавайте.
Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете внимателни – 24, 25

Рак – Седмицата е благоприятна за вас и колкото по-пълно използвате възможностите тези дни, толкова по-добре. В края на периода сведете активността до минимум.  Ако поемете твърде много задачи на раменете си, това може да доведе до преумора и гняв към околната среда. Погрижете се за здравето си и се опитайте да се отпуснете правилно. Отделете време да се погрижите малко повече за себе си. Фризьор, козметик, масаж – това не е прищявка, а необходимост. Срещнете се с тези, с които не сте се виждали от дълго време. Прекарайте уикенда в приятна компания.
Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29
Бъдете внимателни – 26, 27

Лъв – Тази седмица ще бъдете настроени за конструктивна работа. Ще можете да проявите най-добрите си делови качества, като упорит труд, старание и професионализъм. Външните обстоятелства около вас могат да се променят бързо. Най-добрата линия на поведение е да останете себе си.  Контролирайте настроението си. В спокойно състояние лесно можете да видите препятствията и как да ги премахнете, затова се опитайте да не губите самообладание. Звездите препоръчват през този период да прибягвате до духовни практики и медитация – това ще помогне за постигане на вашите цели.
Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете внимателни – 28, 29

Дева – През седмицата понякога ще чувствате, че губите почва под краката си, друг път ще бъдете изпълнени с радост. Като цяло сте в период на промени и затова са възможни различни емоции и настроения. Старайте се да поддържате известна стабилност в себе си, защото това е много важно за душеното ви здраве. Пуснете нещата, които не ви помагат в живота ви, освободете място за нови възможности и предизвикателства. Добре е да общувате с весели и активни хора – техният ентусиазъм и оптимизъм ще се предадат и на вас.
Благоприятни дни –28, 29
Бъдете внимателни –24, 25

Morkadis

Везни – През периода ще бъде трудно да се съсредоточите върху важното и необходимото. Затова не си поставяйте твърде амбициозни цели. В понеделник избягвайте нервните дискусии и останалата част от седмицата ще бъде успешна. Изглеждате изключително привлекателни и имате отличния дар да накарате всички около вас да се смеят. Все пак Марс в Козирог може да внесе неразбирателство във връзката (семейството). Скоро всичко ще се подобри от само себе си, така че за момента стойте настрана и не влизайте в сериозни дискусии.
Благоприятни дни – 24
Бъдете внимателни – 26, 27

Скорпион – През седмицата ще възникне напрежение с хора, които ще ви критикуват или просто ви завиждат – опитайте се да не се поддавате на клюки и да не попадате в провокации, да се съсредоточите изключително върху работата си през следващите седем дни. Можете да се справите с всякакви проблеми и да завършите делата си навреме. Ще усетите нова сила в себе си, за да продължите напред. Засега от големите покупки трябва да се въздържате. По-добре е да избягвате различни събития и шумни компании, както и да вземате някои важни и отговорни решения. Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни –28, 29

Стрелец – Началото на седмицата се препоръчва да прекарвате повече време в уединение. Може би това е единственият начин спокойно да се справите с работата си. Планетите ви изпращат силно послание, че най-добрият начин да задържите положителна финансовата ситуация е да държите парите си в портфейла си. Не влизайте в магазините, които ви примамват с всякакви ненужни стоки. Може да се почувствате изтощени и е възможно главоболие, така че внимавайте. Любовният живот навлиза в спокойни води. Чувствате възраждане на страстта във връзката си, която напоследък е малко застояла. Може би е време за следващата стъпка във вашите отношения.
Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете внимателни – 24, 25

Козирог – Седмица ще е успешна, при условие, че проявите повече изобретателност и находчивост от обикновено. Ще бъдете насърчени да поемете инициативата по всякакви въпроси. Помагайте на другите, но внимавайте да не действате в ущърб на себе си. Не очаквайте бързо развитие на събитията – вероятно ще се наложи да промените първоначалните си планове. Пазете се от необмислени действия – възможно е сами да съсипете всичко с прибързаността си. Ще се справите с всички проблеми, ако проявите повече активност и решителност.
Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29
Бъдете внимателни – 26, 27

Водолей – Благоприятна и успешна седмица! Звездите ще ви облагодетелстват във всичко. Нестандартните идеи и решения ще донесат максимален успех. Обстоятелствата обещават да се развиват изключително във ваша полза. Не се отпускайте и бъдете внимателни – ще има много изненади, които ще ви накарат да действате по различен начин, отколкото първоначално сте планирали. Завършете работата си възможно най-скоро. Добър период за влюбените. Възползвайте се от свободното си време, за да обогатите живота си с радостни удоволствия и разнообразни преживявания.
Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете внимателни – 28, 29

Риби – Седмицата е положителна, ще бъдете активни в работата си, но в края й може да получите енергиен спад. Труден период за тези, които страдат от промени в кръвното налягане и настроението. Включете режима за пестене на енергия и се наслаждавайте на добри книги, филми или концерти, други развлечения. Масажите и потапянето във ваната са много подходящи за релакс. Пазете се от прибързани заключения. Старайте се да обърнете повече внимание на близките си, на любимия човек или по-често да им доставяте приятни изненади. Може да се случат неразбираеми неща, но не драматизирайте. Слушайте себе си, не другите.
Благоприятни дни –28, 29
Бъдете внимателни –24, 25

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.