Седмичен хороскоп за всички зодии

Седмицата е бедна на аспекти. Вселената ни дава малко почивка. Възползвайте се разумно и пълноценно. Не се противете на събитията, оставете се на потока на съдбата. Ако упорствате, голяма е вероятността да сбъркате. Пазете се от изкушения и не се поддавайте. Може да сравним този период като преминаването на Одисей покрай островът на омайните сирени.

Астро-аспекти

На 11 юни Слънцето е в квадратура с Нептун – този аспект води до засилване на мечтателността и романтичността, но намалява обективността. Като прибавим, че Луната е намаляваща, не вземайте важни и отговорни решения. Преплитат се илюзиите и реалността. Неяснота изпълва всичко. Може да направите грешен ход и да поемете в грешна посока.

На 13 юни намаляващата Луна влиза в последната си четвърт. Неподходящо за нови начала.

На 13 юни Марс прави съвпад с Нептун – Марс е слаб в знак Риби, затова ще липсва енергия, мотивация и амбиции, а съвпадът с Нептун засилва този ефект. Пазете се от задкулисни действия, интриги, тайни проекти или споразумения, в такива също не участвайте.

Луната ще се движи през знаците Козирог, Водолей, Риби и Овен

Благоприятни дати за подстригване – 9, 11, 12 юни

Благоприятни дни за боядисване на косите – 9, 10, 12, 13 и 14 юни

„Луна без курс“ – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

08.06. 21:07 – 09.06. 03:55

10.06. 17:36 – 11.06. 12:33

13.06. 15:46 – 14.06. 00:04

Овен – През тази седмица ще ви се иска да почувствате вятъра в косите си. По-малко време стойте у дома си. Опитайте с някои екстремни неща за прилив на енергия и адреналин. Прекарвайте толкова време навън, колкото можете. Сега не е подходящ периода за сериозни действия. Използвайте времето да въведете на работното място ред в документите, делата, за довършителни работи и най-много да се проведат няколко делови разговори. Категорично не се препоръчва да се провеждат важни бизнес срещи. В личните отношения е нужно да намирате компромисни решения, които ще помогнат за предотвратяване на конфликтите.

Благоприятни дни – 9, 10

Morkadis

Бъдете внимателни – 8, 14

Телец – Успехът ви през седмицата ще зависи от това, доколко сте уверени в себе си и от съгласуваността в действията ви. Очакват ви позитивни събития и интересни срещи. В любовта може да имате някои различия с партньора си или неоснователни поводи за ревност. Опитайте се да разрешите тези проблеми спокойно и с мирен диалог, за да запазите мирът и хармонията.  В отношенията си търсете компромис и баланс. Семейните от вас трябва да обърнат специално внимание на децата си. Резервирайте стая или къща някъде сред природата. Подходящ е селският туризъм.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 9, 10

Близнаци – Седмицата ще е сравнително успешна, но трябва да се концентрирате и да не си позволявате да се отпускате, за да можете да постигнете важните цели. Сега не е подходящо за важни преговори и сделки. В това време е добре да се придържате само към сигурните неща, а не да предприемате ненужни рискове или да играете хазартно. Много е възможно да срещнете човек, който ще ви направи силно впечатление, но не бързайте да се отдавате на розови мечти – взаимност в чувствата няма да е толкова лесно да се постигне.

Благоприятни дни – 9, 10, 14

Бъдете внимателни – 12, 13

Рак – Сега преминавате през метаморфоза и духовно издигане, затова се опитайте да държите негативните мисли далеч от ума си. Трябва да сте внимателни и нащрек, за да разпознаете знаците на съдбата навреме, тъй като Вселената се опитва да ви подскаже правилният път за вашето развитие. Трябва да се научите да възприемате света по нов начин. Нищо не е случайно и нищо не се случва без причина. Не обръщайте внимание на това, което другите могат да кажат или мислят; давайте смело напред и приемете, че една от вашите добродетели е да бъдете автентични.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 8, 14

Лъв –  По-добре да не се захващате с нови дела, без значение колко примамливи ви изглеждат, резултатът няма да ви хареса. Някои ще трябва да работят в авариен режим, за да завършат сложен проект до крайния срок. Трябва да реагирате бързо на ситуациите и да проявите добри комуникативни умения. Възползвайте се максимално от потенциала си, за да можете да получите това, което искате. Въпреки всичко, вашата упоритост ще ви позволи да постигнете добрите цели. Съществува риск да се харчат много пари, да се правят неуспешни покупки и инвестиции. Добрата новина е, че може да се появят нови възможности за развитие.

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни – 9, 10

Дева – Тази седмица късметът често ще е ваш спътник. Ще бъдете пълни с енергия и сила. Опитайте се да ги вложите в нещо добро и полезно. Като цяло всичко се случва бавно, но в конструктивна посока. Не форсирайте събитията. В средата на седмицата може да се сблъскате с необходимостта да направите някакъв избор – действайте спокойно, без да бързате. Мнозина ще търсят повече уединението, за да се насладят на самотните си занимания. Това не е, че не искате да сте около другите или не харесвате компанията им – просто ви е нужно малко време, за да преработите мислите си.

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни – 12, 13

Везни – Седмицата ще бъде изключително продуктивна, наситена с различни събития. Планетарното подреждане ще ви спонсорира с повече ментална яснота и с повече енергия, за да развиете пълноценно дейностите си. Може да бъдете много чувствителни, но това се дължи на променливите звездни влияния. Любовният ви живот тази седмица е много по-задоволителен. Някои може най-накрая да се влюбят, но внимание – склонни сте да гледате през розовите очила сега. Тези, които са по двойки, могат да бъдат обзети от съмнения, което да им попречи да живеят в спокойствие.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 8, 14

Скорпион – На моменти може да ви обхване несигурност или да се почувствате ограничени в нещо. Откъсвайте се от натовареното ежедневие като намирате по няколко минути за уединение със себе си. Медитацията или мечтанието ще бъдат полезни и ще ви помогнат да сте по-организирани в другото време. Мислете позитивно. Трябва да поемете контрола над емоциите си. Силата на чувствата ви е неизмеримо силна, но страстите понякога замъгляват разума. Пред много от вас ще се отворят интересни възможности.  Някои от тях ще са пряко свързани с вашите мечти.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 9, 10

Стрелец – Седмица ще е пълна с най-различни предизвикателства за вас. Пригответе се за усърдна работа. Вашите мечти могат да бъдат нещо повече от източник на вдъхновение. Пазете се от лоши инвестиции, не забравяйте, че винаги трябва да мислите два пъти преди да предприемете нещо. Тези дни са белязани с повишаване на енергията и вътрешна хармония. Старайте се максимално да поддържате позитивно начало у себе си. В личните отношения е добре да бъдете романтични, внимателни и нежни.

Благоприятни дни – 9, 10, 14

Бъдете внимателни – 12, 13

Козирог – Седмицата може да бъде доста динамична. Нещата ще се случват много бързо, понякога няма да имате време да реагирате. Няма да имате особено големи проблеми, но ще бъдете прекалено емоционални. Нужно е да бъдете по-търпеливи. При някои ще има събития, които са отражение на минали решения. Самоконтролирайте се и изпускайте парата по безопасен начин – идете да изразходите енергията си във фитнеса, тичайте в парка, слушайте хубава музика. Съсредоточете се върху себеизразяването чрез изкуство или творческа дейност.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 8, 14

Водолей – През седмицата ще получавате положителна енергия от звездите. Работите ефективно, с пълна отдаденост и винаги завършвате работата и проектите, които сте започнали. Може да имате проблеми на работното място заради клюки, затова се опитайте да ги изчистите и внимавайте да не говорите прекалено много, за да не кажете нещо излишно. Решително преодолявате възникващите трудности и препятствия, проявявайки завидна изобретателност и интелигентност. Избягвайте да вземате прибързани и импулсивни решения, първо трябва добре да обмислите нещата. Бързайки, рискувате да загубите повече.

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни – 9, 10

Риби – Марс преминава през вашият слънчев първи дом, а това показва, че е време, когато е необходимо внимателно планиране на всяко нещо. Вървейки по пътя, който сте поели, трябва да сте уверени в целите си. Не се оставяйте на меланхолията и да бъдете водени от страхове, комплекси и съмнения. Опитайте да се отървете от всякакви негативни мисли. Избягвайте влиянието и компанията на негативно настроени хора. Късметът ще бъде с вас, така че неочакваните събития може да се окажат доста полезни. Това е специално време да се отворите за любов, да възобновите ангажиментите си или да се влюбите отново.

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни – 12, 13

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.