Седмичен хороскоп от 14 до 20 ноември

Астро-аспекти

На 15 ноември Меркурий секстил Плутон

На 15 ноември Слънце тригон Нептун

На 15 ноември Венера тригон Юпитер

На 16 ноември Венера преминава в Стрелец

На 16 ноември Меркурий тригон Юпитер

На 17 ноември Меркурий преминава в Стрелец

На 18 ноември Слънце секстил Плутон

На 19 ноември R Марс квадратура Нептун

Луната през седмицата се движи през знаците – Рак, Лъв, Дева и Везни

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –14, 15, 18 ноември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –15, 16, 17, 18, 20 ноември

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

14.11. 12:42 – 14.11. 14:49
17.11. 01:57 – 17.11. 03:05
19.11. 10:48 – 19.11. 12:59

Morkadis

Овен – През тази седмица претегляйте думите си, защото те ще имат повече сила от обикновено. Бъдете внимателни с другите около вас и мислете преди да кажете нещо. Вашите необмислени слова могат да наранят някого. Ако трябва да подпишете нещо в следващите дни, също много внимавайте. Търсете начини да блеснете и споделяйте вашите идеи, любов и творения. Романтични, творчески или игриви занимания могат да бъдат удовлетворяващи сега. Нещо може да изплува, като необичайно съвпадение, което ще донесе радост в живота ви.

Благоприятни дни –15, 16

Бъдете внимателни – 19, 20

Телец – Тази седмица можете да използвате своята креативност, за да привлечете финанси в живота си. Обърнете внимание на здравето си, особено ако страдате от високо кръвно налягане или висок холестерол. Сега трябва да се съсредоточите основно върху себе си и върху контролирането на диетата си. Не чакайте просто романтична изненада от партньора си, но бъдете този/тази, който ще изненада любимия човек с малък подарък. Избягвайте чувствата на ревност. Това време е подходящо за активна форма на емоционално презареждане.

Благоприятни дни –17, 18

Бъдете внимателни – 15, 16

Близнаци – Сега трябва да правите всичко внимателно и бързането няма да ви помогне. Вашата работа трябва да е насочена към качеството. С качествена работа и баланс ще постигнете повече, отколкото ако бързате и гоните. Стресът също не е добър за вашето здраве, поради което може да страдате лесно от настинка. Сутрин, ако обстоятелствата позволяват, полежете по-дълго в леглото и се отпуснете с релаксираща музика. Седмицата може да бъде време на творческо вдъхновение, необичайни събития, които влияят положително на мисловните ви модели и плодотворни и вълнуващи комуникации.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 17, 18

Рак – Тази седмица ще откриете истина, която е била скрита от вас. Освен това ще откриете, че сте по-склонни да прощавате на другите около себе си, тъй като планетата Венера отключва добротата в сърцето ви, както и разбирането. Обаче трябва да поставите твърди граници и да не позволявате на никого да ги прекрачва. Дори в семейството трябва да установите ред и режим, който и другите да спазват. Избягвайте бързо хранене, пържени храни, чипс и газирани напитки. Вашето тяло има нужда от почивка.

Благоприятни дни –17, 18

Бъдете внимателни – 19, 20

Лъв – Като цяло, това е отлично време да се пренасочите и да подходите към живота си с малко повече позитивност. Сега можете да помислите за нови възможности за финансови приходи. Опитайте се да се поставяте повече на мястото на партньора си и в никакъв случай не влизайте в безсмислени партньорски спорове в близко бъдеще. Подхождайте към нещата с повече хладнокръвие и спокойствие. Прекалената ви реакция е неуместна. Ако сте необвързани, не се впускайте в романи с обвързани хора.

Благоприятни дни –19, 20

Бъдете внимателни – 15, 16

Дева – През този период енергията ви ще влезе в баланс. Внимавайте с подписването на важни документи. Уверете се, че не се ангажирате с нищо, което може да ви обвърже в бъдеще. Всяка грешка в работата може да ви струва скъпо. Фокусирайте се върху представянето си и работете на 100%. Съсредоточете се повече върху качеството, отколкото върху количеството. Ако отворите сърцето си за любовта, ще бъдете много по-щастливи. Обърнете внимание на укрепване на връзките между членовете на семейството.

Благоприятни дни –14

Бъдете внимателни – 17, 18

Везни – Тази седмица под влиянието на Венера ще почувствате желание за партньора си или за някой, който има потенциала да стане ваш партньор. Ще почувствате нужда от по-дълбока умствена и емоционална връзка в живота си, което също ще бъде окуражаващо за другите хора около вас. Подарете си време да се отдадете на релакс в гореща вана, която ще премахне дискомфорта от ежедневието ви. Спокойно можете да си позволите да купите нещо за ваше удоволствие през този период.

Благоприятни дни –15, 16

Бъдете внимателни – 19, 20

Скорпион – Очаквайте изключително успешна седмица, в която всичко, което правите, ще бъде успешно. Ще постигнете удовлетворение в няколко области и вътрешната ви енергия ще бъде на балансирано ниво. Плутон, планетата на тайните може да извади на преден план някои дълбоко вкоренени проблеми у дома. Време е да стигнете до същината на проблема. Ако искате да почувствате повече любов от партньора си, също трябва да предприемете определени стъпки. Любовта е чувство, което трябва да се пази.

Благоприятни дни –17, 18

Бъдете внимателни – 15, 16
Стрелец – Седмицата предполага постигане на цялостност, пълнота, постижения и удовлетворение. Пред вас е период, в който завършвате някакъв етап, който не е бил лесен, но сега е моментът да пожънете плодовете на своя труд. Вашите близки биха искали да прекарват повече време с вас. Обърнете им внимание. Комплиментите са безплатни и могат да предизвикат усмивка на лицата на тези, които обичате. Някои от вас ги очаква „кармична среща“ с човек, който не сте виждали от дълги години или ще се появи ново лице.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 17, 18

Козирог – Взискателността ви на работното място ще ви изтощи повече от обикновено. Може да почувствате нарастващо чувство на прегаряне. Прекарвайте вечерите в повече почивка и забравяне на работните проблеми. Завистта е навсякъде и трябва да внимавате на кого се доверявате. Във взаимоотношенията ви с партньора вие сте кормилото на надеждата, което определя по-нататъшната посока и развитие на връзката ви. Има положителни прогнози и за вашите финанси.

Благоприятни дни –17, 18

Бъдете внимателни – 19, 20

Водолей – Очаква ви положителна промяна, която носи възможности за напредък в живота. Птичето на щастието е пред вас, така че дръжте го здраво за опашката. Можете дори да поемате повече рискове, защото звездите са на ваша страна и могат да ви донесат неочакван подем в емоционална и кариерна посока. Време е и да довършите нещата, които сте започнали. Вашият инстинкт за баланс ще ви води напред тази седмица и ще заздрави любовните ви връзки. Работете здраво върху връзката си, която понякога се нуждае от повече работа. Изграждането на трайни ценности е важно в живота.

Благоприятни дни –19, 20

Бъдете внимателни – 15, 16

Риби – Не поемайте тежестта на проблемите и стреса на другите хора върху раменете си. В противен случай ще пострада и психиката ви. Почистването на дома означава почистване на енергиите, свързани с миналото. Отървете се от неща, за които знаете, че носят негативна енергия в дома ви и предизвикват негативни спомени. Може да се появят недоразумения и разногласия във вашите взаимоотношения, но помнете, че не трябва да приемате нещата твърде лично. Има вероятност да се чувствате през следващите дни допълнително сънливи и леко мързеливи. Това е докато се настройвате към невидимите енергии, които може да са изтощителни за преработка.

Благоприятни дни –14

Бъдете внимателни – 17, 18

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.