Седмичен хороскоп от 20 до 26 декември

Астро-аспекти

На 20 декември Слънцето е в секстил с Юпитер

На 20 декември Меркурий в тригон с Уран

На 21 декември Слънцето влиза в Козирог.

На 24 декември Сатурн е в квадратура с Уран

На 25 декември Венера е в съвпад с Плутон

На 26 декември Меркурий е в секстил с Нептун

Луна през седмицата се движи през знаците –Рак, Лъв, Дева и Везни

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

21.12. 16:45 – 21.12. 23:55
24.12. 08:41 – 24.12. 10:25
26.12. 10:40 – 26.12. 18:25

Овен – Седмицата ще бъде положителна за вас, давайки ви шанс да разширите знанията си и да наложите собствените си идеи. Търсите личностно израстване, за да се развивате или да успеете да избягате от застойни ситуации. На финансово ниво, моментът е подходящ да направите следващата стъпка. В личен план сте готови да рискувате и да поемете емоционално предизвикателство. Ако сте необвързани, дръжте очите си широко отворени, защото може да срещнете някой неочаквано.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 21

Телец – Това е много важна седмица за вас. Обсъждането и комуникацията ви помагат да разрешите всички проблеми, които имате с други хора. Бъдете умни и гъвкави и ще намерите най-ефективните решения. Избягвайте небрежността, когато се справяте с делата си и всичко ще се получи добре за вас. В някои моменти ще се чувствате песимистично и тъжно. Трябва да се успокоите и да се справите с нещата по-реалистично, защото този негативен период е само временен. Планетите ще ви дадат необходимите динамика и енергия, за да преодолеете всякакви препятствия и да направите нови, ползотворни планове.

Morkadis

Благоприятни дни – 20, 21, 25, 26

Бъдете внимателни –22, 23

Близнаци – Работата ще бъде напрегната, но настроението ще бъде положително. Сътрудничеството ви ще се подобри значително и ще можете да си поемете дълбоко въздух и в същото време да придвижите плановете си напред. В семейния живот ви очакват малки трудности. Не позволявайте на емоциите ви да надделеят над вас. Вместо да подхранвате недоволство в себе си, най-добре е да проведете честен разговор с партньора/ката си. Можете значително да подобрите любовния си живот и в частност отношенията си. Имате силната воля да промените нещата и това ще бъде достатъчно.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 25, 26

Рак –  Тази седмица ви носи много професионални задължения. Вашата нужда да приключите с нещата ще ви мотивира да бъдете по-ефективни. Ще имате интензивни срещи, разговори и контакти, които ще ви изморят. Ще имате обаче отлични комуникационни умения, които ще ви помогнат да разрешите всякакви проблеми или притеснения. Нямате никакви странични замисли и основната ви цел е да внесете повече баланс в живота си. Важно е да следвате плана си и да постоянствате там, където е необходимо.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни –20, 21

Лъв – Тази седмица е предимно оперативна за вас. Предстои ви да мислите и да действате бързо. Всичко, което ви притеснява, е на път да намери подобрение и правилния ритъм. Ще срещнете хора, които ще ви помогнат да разрешите проблемите си и да постигнете оптимални резултати. Може да има неочаквани изненади. Ще се събуди жажда за приключения, което може да доведе до различни видове рисковани дейности. Чарът и сексуалността ви са в най-добрата си форма и това като магнит ще привлича нови фенове към вас.

Благоприятни дни – 26

Бъдете внимателни –22, 23

Дева – Седмицата открива най-ярки перспективи пред вас. Вашата отдаденост и упорита работа ще бъдат възнаградени. Вашата енергия и страст за действие са толкова силни, че при подходящо планиране ще успеете да постигнете успех дори и в най-взискателните ситуации. Ще трябва да поддържате баланс между личния и професионалния си живот. Ще имате много неща, с които да се справите, така че се уверете, че не пренебрегвате партньора си. Не е изключено някой да ви признае чувствата си.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 25, 26

Везни – Ще натрупате много стрес в опита си да изпълните многото задачи, които сте поели. Чувствате затруднение във връзката си? Тази седмица ще ви помогне да изразите себе си и да се доближите до човека, когото обичате. Не се колебайте да се отворите и да отделите малко време на връзката си. Ако сте необвързани, задръжките ви ще бъдат отслабени и ще почувствате нужда от приключения. Ще станете по-спонтанни и непредсказуеми, за да се забавлявате. Пригответе се за приятни изненади, подаръци и любовни признания.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 21

Скорпион – Седмицата ви ще изисква много дисциплина, което може да бъде предизвикателство, след като търпението ви е малко и желанието да правите неща извън рутината ще бъде огромно. Пазете се от раздразнителност, която дори може да причини здравословни проблеми. Важно е да се грижите повече за себе си. Способността ви да усещате и подушвате нещата още „във въздуха“ може да е по-голяма от обикновено и това е добре за взаимоотношенията, да разрешите проблемите още преди да се случат.

Благоприятни дни – 20, 21, 25, 26

Бъдете внимателни –22, 23

Стрелец – Тази седмица започва по динамичен и страстен начин. Трябва да изразите своята сексуалност и ще намерите умни начини да го направите. Рутината ви е писнала вече и не искате да играете същата игра. Любовният ви живот ще бъде изключително вълнуващ и интересен. Вашата нужда да изпитате нови емоции ще ви направи оригинални и креативни. Ще стимулирате партньора си и ще предложите нещо лудо, нещо, което ще направи връзката ви гореща и пикантна.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 25, 26

Козирог – Меркурий и Слънцето осветяват най-сенчестите и дълбоки страни на вашата душа и това може да бъде положително за вашата еволюция, ако се възползвате от това и се фокусирате само върху онези, които ви позволяват да се развивате. Точният момент е да подобрите отношението със себе си, да се грижите повече за здравословното си състояние, да потърсите начини и хора, които да ви помогнат да се отървете от тежестите психически, физически, емоционално.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни –20, 21

Водолей – Тази седмица ще се похвалите със завидно самообладание. Умът ви може да бъде много бърз и активен тези дни, така че инициативите ви ще бъдат положителни и ще можете да взимате решения бързо и категорично. Пазете се от агресия или липса на такт, когато общувате с другите. Освен това, пазете се от необходимостта да искате да направите повече, отколкото можете. Не пренебрегвайте здравето си. Някой от колегите ви може да покаже засилен интерес към вас, но внимавайте как това може да повлияе на репутацията ви.

Благоприятни дни – 26

Бъдете внимателни –22, 23

Риби – Седмицата може да бъде доста предизвикателна, ако не можете да се организирате правилно. Ще има много приятни изненади и радостни моменти. Щастлива комбинация от обстоятелства ще ви помогне в подходящият момент. Можете да подобрите отношенията си още повече, ако изясните какво чувствате към партньора си. Планетарните влияния могат да ви помогнат да срещнете интересни, вълнуващи хора, които ще променят живота ви. Отпуснете се и се забавлявайте колкото можете.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 25, 26

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.